LOADING

Type to search

Ez+az Mozizom

7 filmes páros, akik között olyan kémia volt a mozivásznon, hogy csak ámultunk…

Share

Vannak olyan filmes duók, akik olyan karizmatikusak együtt, hogy bármilyen műfajban, bármilyen szerepben egymással játszanak szinte felperzselik a vásznat, hiszen olyan kémia van köztük, hogy az már-már zavarba ejtő. Íme a lista, amiről minden filmet nagyon ajánlunk és nem csak a párosok miatt, hanem mert amúgy is nagyon jók!

Emma Stone és Ryan Gosling

fotó: ©  La La Land / Lionsgate

Amikor elkezdtek együtt táncolni a Kaliforniai álom (Lalaland) című filmben, akkor már sejtettük, hogy ez a film is olyan lesz, amire örökre emlékszünk majd. Emma Stone és Ryan Gosling nem először szerepelt együtt, hanem már több filmben is bebizonyították, hogy remek páros alkotnak. Az Őrült, dilis, szerelem című filmben és a Gengszterkorszakban is bebizonyították, hogy lángoló szerelmüket teljesen elhisszük nekik. Ryan azt mondta Emmáról, hogy “Ő az a személy a világon, aki a legkevesebb és legcsodálatosabb barát a szakmában.”

Jennifer Lawrence és Bradley Cooper

Bármilyen filmben is szerepelnek együtt szinte vibrál köztük a levegő. Az American Hustle, a Serena, és a Joy című filmekben is együtt mutatták meg a világnak, hogy mennyire jó páros is ők. A legemlékezetesebb alkotásuk mégiscsak a Napos oldal című film, amiben van egy táncjelenetük…. Inkább nézd meg, mert mindent elmondanak azok a mozdulatok!

Meg Ryan és Tom Hanks

fotó: Warner Bros.

Ha van a ’90-es éveknek romantikus filmes komédia királya és királynője, akkor az biztos, hogy Tom Hanks és Meg Ryan lennének. Uralkodásuk akkor kezdődött, amikor a Joe és a vulkán című filmben játszottak szerelmespárt, majd amikor A szerelem hullámhosszán című folytatták a sort. 1998-ban A szerelem hálójáb@n csetlettek és botlottak, hogy aztán némi csetelés, emailezés következtében egymásba szeressenek a vásznon. Mi pedig elhittük nekik! Mert nekik mindent elhiszünk!

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet

Bár már tudjuk, hogy Rose mellett Jack is elfért volna azon a deszkadarabon a hideg tengerben, de mégsem feküdt fel szerelme mellé miután elsüllyedt a Titanic, így ő nem élte túl ezt a tragédiát. Viszont Leonardo és Kate filmes alakításával örökbe beírta magát a film a nézők szívébe, hiszen nagyon meggyőzően alakították a tragikus szerelmespárt. Főleg a rajzos jelenetben, és a hintós részeknél.

Julia Roberts és Richard Gere

Talán az egyik legtöbbet lejátszott romantikus film a Micsoda nő, amiben Julie Roberts egy örömlányt alakít, akit egy éjszakára felbérel Richard Gere a gazdag üzletember. Az egy éjszakából több lesz, mert a lány vicces karaktere magával ragadja a férfit és igazi tündérmesébe illő szerelmük kiteljesedik. Gere és Roberts az Oltári nő filmben is együtt játszott, ami bár nem a Micsoda nő folytatásra, de mégis nagyon jó volt őket újra együtt látni. Amikor együtt tűnnek fel a vásznon, nincs aki nem drukkolna a szerelmüknek.

Samuel L. Jackson és Bruce Willis

A Die Hard 3-ban bebizonyították, hogy szuper páros ők együtt, és ez nem csak azért volt, mert jó szerepet írtak neki a forgatókönyv írók. A Sebezhetetlenben és az Üvegben is tovább folytatták a közös filmjeik listáját. “Nagyon örülök, hogy Bruceszal dolgozhatok” – mondta Samuel L. Jackson, amikor a Ponyvaregényt forgatták, bár itt nem volt közös jelenete a színésztársával, de már itt jóban lettek és később több jelentős mozifilmben bizonyították, hogy jók együtt.

Paul Walker és Vin Diesel

Felzúgó motorbőgés és több száz lóerős gyorsulás. Paul Walker és a Vin Diesel 7 filmben is együtt járatták a versenykocsikat a Halálos iramban részeiben és igazi barátokká kovácsolódtak. “Milyen szerencsés vagyok, hogy téged a bátyámnak nevezhetlek” – mondta Vin Diesel, amikor 2013-ban tragikusan elhunyt Paul Walker. Ma mindkét színész lánya is jó barátságot ápol, és ugyanolyan szoros a kapcsolatuk mint a szüleiké volt.

Te ismersz még ilyen karizmatikus, és jó párosokat? Kommentálj!

Ezeket láttad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *