LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Megtaláltuk a kedvenc nyári krémünket, amit neked is ki kell próbálnod! (x)

Share

Évről-évre visszatérő probléma megtalálni nyárra a tökéletes arckrémet, mert bár szeretjük a jól bevált dolgokat, imádunk kísérletezni is és megismerni számunkra új márkákat és az általuk kínált lehetőségeket.

Így hát most van szerencsénk bemutatni nektek a Calming Sun arckrémet és egyben a Neo Nature Cosmetics márkát, akikre érdemes közlebbről is vetni egy pillantást!

Ma már szerencsére odáig jutottunk, hogy szép lassan alapvető elvárássá válik a kozmetikumokkal szemben, hogy állatkísérletektől mentesek legyenek, ne tartalmazzanak semmilyen káros vegyi összetevőt, kerüljék a mesterséges illatanyagokat és lehetőleg a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyják maguk után. A magyar Neo Nature márka is teljes mértékben megfelel ezeknek a feltételeknek, így már alapvetően nyugodtan vehetjük kézbe termékeit, de mi az, amiben még újat tud mutatni?

Nagy Eszter 10 éve gyakorló natúr és bio kozmetikusként dolgozik, így nagy tapasztalatra tett már szert a szépségápolási szakmában. Vendégei gyakran keresték fel különböző bőrproblémákkal, ő pedig elhatározta, hogy megtalálja rájuk a megoldást, így született meg saját brandje, amely a Calming termékcsalád fokozatos, újdonságokkal való kibővítésével növekszik.

A Calming krémek nevükben is hordozzák feladatukat: nyugtatják, csillapítják az irritációt, érdemes őket hűtőben tárolni, hogy a hűvös, simogató érzet mellett hosszú szavatosságukat is biztosítsuk.

Ahogy már említettük, “mindenmentes” termékekről van szó, amelyek uniszex módon, férfi-és női, érzékeny, problémás, vagy normál bőrön is tökéletesen alkalmazhatók.

Mi most a Calming Sun nevű kozmetikumot választottuk ki nektek, hiszen nyáron a lehető legjobb dolog egy olyan arckrém, amely fényvédőt is tartalmaz, így könnyebben és gyorsabban tudhatjuk le a rutinunk lépéseit.

Mivel fizikai szűrőket tartalmaz és alapvetően is rendelkezik a Calming krémek legjobb tulajdonságaival (vagyis kezeli a búbokat, visszafogja a faggyútermelést,  enyhíti az ekcéma tüneteit) kifejezetten ajánljuk problémás, pattanásos, esetleg sebes bőrre is, hogy a hegek ne mélyüljenek tovább és ne színeződjön el a bőr körülöttük.

Szintén jó választás azok számára, akik anyajegyekkel rendelkeznek, ezekre ugyancsak érdemes vigyázni napozás során, hiszen ha nem vagyunk elég óvatosak, könnyen a bőrgyógyásznál köthetünk ki.

Az alapvető hidratáltság természetesen biztosított, egy gyorsan beszívódó, könnyed krémről beszélünk, amely a hozzáadott fényvédővel csak még hatékonyabban védi arcbőrünket, így főképp azok számára ajánljuk, akik nyáron nem szeretnek túlságosan sokféle krémet rétegezni, de szeretnének a tudatos bőrápolásnál maradni.

Próbáljátok ki ti is a számotokra legideálisabb Calming krémet, ITT!

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *