LOADING

Type to search

Élem Ez+az Rácsodálkozom

13 *határozott* jel, hogy a Rák csillagjegyűek közé tartozol

Share

Június 21-én belépett a Rák csillagjegybe a nyár, így most a hónap szülötteit vesszük górcső alá. Ha Rák csillagjegyű vagy, akkor érdemes elolvasni ezeket a jellemzőket, aztán pedig írd meg nekünk, hogy hány jellemző igaz rád a felsoroltak közül!

Mélyen érzékeny vagy, és mindig is voltál

Szentimentális vagy, és a legkisebb dolgok, emlékek is élénk módon fokozzák az érzelmeidet.

Kiváló hallgató vagy és ismert arról, hogy nagyszerű tanácsokat adsz

A barátaid mindig számíthatnak rád jobb perspektíva vagy bármilyen információ átadására, vigasztalásra.

Vándorló lélek vagy, de az otthonod a szentélyed

Mély vágyat érzel arra, hogy folyton utazz, és új helyeket fedezz fel, de tudod, hogy a szíved csak egy helyen van otthon.

Megszállottja vagy a listák / tervek készítésének

Még ha nem is követed mindig ezeket a listákat, vagy ötleteket, akkor is szórakoztató dolog elkészíteni őket neked.

Te a realistákkal azonosulsz

Ez azért van, mert tudod, hogy semmilyen nagy megtévesztés nem változtathatja meg az igazságot, így könnyen átláthatod az igazi hamisságot is. Ez a hozzáállás segít helyes és egyenes mederben tartani az életedet.

Rendkívül kreatív vagy

Az agyad folyamatosan az új kreatív ötleteken rugózik. Felejthetetlen szenvedélyed van a létrehozás és a tervezés iránt.

Nehezen alszol át egy éjszakát teljesen

Nehezen tudsz egy jót pihenni, mert az elméd folyamatosan vadul pörög a fejedben. Mindig próbálsz egy lépéssel előre járni, és mindig megtervezed a következő lépést, de ez rendkívül fárasztó az agyad számára.

Egyedülálló stílusa van a szavaidnak

Tudod, hogyan kell összekapcsolni és megfogalmazni úgy a szavakat, hogy azok értelmét gyorsan mások is átlássák. Író és szerkesztői karrier sem áll tőled messze, mert elbűvölően fejezed ki magad.

Nagyon intuitív vagy

Gyakran látsz olyan dolgokat, amelyeket mások nem vesznek észre. Ez az intuíciód segít, hogy másokban könnyedén olvashatsz. Te egyből meg tudod határozni az illető ember hangulatát már csak a testbeszéde alapján.

Te sírsz először valami megható dolgon, de imádsz nevetni is

Időnként túlságosan érzékeny vagy, de jó humorérzéked is van. A hosszú nevetés vagy sírás számodra igazi gyógymód az élet minden problémája ellen.

Szenvedélyes szerető vagy

Te vagy a legszenvedélyesebb és legszelídebb szerető egyben. Képességed van arra, hogy egy személy életében emlékezetes maradj. Ha egyszer megtalálod a Nagy Őt (Ez a Rákoknál néha hosszú időbe telik), akkor vele mély és elkötelezett kapcsolatod lesz.

Néha magányos farkas vagy

Van egy kis baráti köröd és szeretsz időt tölteni velük, de leggyakrabban inkább egyedül vagy. Őszintén élvezed a saját társaságodat, és néha kimerítőnek érzed tartani az ütemet a társasági élettel, így helyette élvezed az otthonod kényelmét egyedül.

Rendkívül óvod a szeretteid

Általában semmilyen módon nem szeretsz konfrontálódni, de amikor a családod és a barátaid a tét, akkor nem tolerálsz semmit. Mindig támogatod a szeretteidet, és ott vagy velük, amennyire csak lehetséges. Ha valaki nekik támad, te vagy az első, aki védelmezi őket és az utolsó is, aki feladja a harcot.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *