LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

A szerelem, amit akarsz, nem biztos, hogy a szerelem, amit érdemelsz …

Share

Időbe telt mire rájöttem, hogy miért mondják ezt az emberek. Hiszen, ha valakire vágyom, ha benne vagyok egy kapcsolatban, akkor ennél mi lehet jobb, nem igaz?

Egyáltalán mit jelent az, hogy jobbat érdemlek ennél?

Amikor a pillanatban élsz, és az a pillanat nagyon jó, nehéz felismerni, hogy valójában, vagy hosszú távon mégsem megfelelő nekünk. Néha nehéz felismerni, hogy az, ahogy érezzük magunkat valaki mellett, egyáltalán nem biztos, hogy azért jó, mert a másik jól bánik velünk.

Olyanra van szükséged, aki felemel. Akivel az értékeitek és az elvárásaitok közel ugyanolyanok. Olyanra, aki ha nem is ért veled mindig egyet, elfogadja, hogy másként látsz dolgokat.

Olyanra, aki támogat, és tudja mi az, valakivel társas kapcsolatban élni. Nem pedig olyanra, aki folyton a második helyre száműz, mert csak ő lehet első.

Talán most tudod, hogy mit akarsz, de a kapcsolatokat nem csak érzelmektől elvakultan kell szemlélni. Talán most boldog vagy (remélem!) de akkor se keseredj el, ha egy idő múlva másként látod a kapcsolatot.

Ha elég önbizalmad van, lesz merszed változtatni az életeden, ha eljön az ideje.

A szerelem vak, és ezzel nincs is baj.

A szíved ugyanis megsúgja, hogy ki az, aki hosszú távon is a társad, aki akkor is marad, amikor nehéz idők jönnek, vagy változások.

Engedd meg magadnak a csalódást is, hiszen nem minden szerelem ér véget békével. Néhány kötél nehezen szakad.

A szerelem, amit megérdemelsz elfogadja aki vagy. Szeret, mert szerethető vagy. Hibázhatsz és tévedhetsz is.

De soha ne köss ki olyan mellett, aki nem szeret teljes szívből.

Olvasd el ezt is:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *