LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció Rácsodálkozom

15 jel, ami meghatározza az alfa férfiakat

Share

Az alfa férfiakat sokáig nyilvánvalóan a macsó férfiaknak tekintették. Olyan férfiaknak, akiket nem érdekel semmi, csak önmaguk, de ez egy általános tévhit. Az alfák nem ilyenek és most megpróbáljuk lerombolni a negatív sztereotípiát róluk! Figyelj!

Értékeli a testét és az egészségét

Az egészség belülről kezdődik. Az, hogy egy férfi fizikailag egészséges marad hatással lesz az elméjére, és megváltoztatja az emberek felfogását róla. Tehát az alfa férfiak mindig arra törekszenek, hogy jó egészségi állapotban maradjanak azáltal, hogy jól étkeznek és edznek.

Nem fél, hogy elmondja, mi van a fejében

Az alfa férfiak nem azok a fajta emberek, akik inkább átharapják a saját nyelvüket, csak ne kelljen beszélni. Sokszor félünk elmondani, hogy mi jár a fejünkben, attól tartva hogy megsértünk valakit, vagy azért, hogy elkerüljük a konfrontációt. Az alfa férfiak nem ilyen engedelmesek, mindig azt mondják, hogy őszintén gondolkoznak, és ezt annak ellenére teszik, hogy ezek néha következményekkel járnak. Őket ez nem érdekli.

Nem fél nemet mondani

Az alfa-férfiak nem félnek kiállni magukért és „nem” -et mondani anélkül, hogy úgy érzik volna, hogy meg kell magyarázniuk döntésüket. Nem is kell!

Olvasottak és tájékozottak

Ez nem azt jelenti, hogy minden alfa hím értelmiségi, hanem inkább azt, hogy mélyen megértik a világot és annak működését. Ennek az az oka, hogy olvastak már néhány könyvet, és sok témának a szakértői. A fölényük nem a fizikai valójában mutatkozik meg, hanem inkább szellemileg.

Érzelmileg intelligensek

Az érzelmi intelligencia arra vonatkozik, hogy képes vagy-e az érzelmeidet ellenőrizni és kapcsolataidat empatikusan megközelíteni. Az érzelmi intelligencia öt fő jellemzője a motiváció, az önszabályozás, az öntudatosság, az empátia és a társadalmi készség. Ezek az alfa-hím legfontosabb jellemzői is.

Mindig tartással járnak

Az alfa-férfiak mindig egyenesen járnak, soha nem hajolnak előre görnyedve, és beszélgetés közben magabiztosan mindig a másik szemébe néznek (és nem a padlóra!).

Magabiztosak

Az alfa-férfiak egyértelműen tudják, mit akarnak az életben, és nem félnek utána menni. Hajlandóak bármit megtenni a cél eléréséhez, és büszkén birtokolják vágyaikat és ambícióikat.

Úriemberek

Az igazi alfák kedvesek másokhoz, de nem tartoznak a „kedves srácok” kategóriájába, mivel megértik, hogy a saját érdeket mindig prioritásként kell kezelniük. Ezenkívül kedvesek is, akkor is, ha semmi hasznuk nem származik belőle, nincs hátsó szándékuk ebben.

Nem veszik magukat túl komolyan

Az alfa-férfiak megértik az önbecsülés és az ego közötti különbséget, és tudják, hogy egy kis hiba nem a világ vége. Képesek látni a nagyobb képet anélkül, hogy az ego elborítaná az agyukat, mint a köd.

Valódi kapcsolatot keresnek

Az alfa-férfiak nagyra értékelik olyan dolgokat, mint az intimitás és az érzelmi kapcsolat, és nem hívei a gyors letámadásnak. Mivel magabiztosak és pozitív érzelmeket osztanak meg másokkal, ez bevonzza a nőket a körükbe, ezáltal találva hasonló értékekkel rendelkező társat maguknak.

Bíznak önmagukban

Az alfák elég alázatosak, hogy segítséget kérjenek, de végül bíznak vágyaikban és képességeikben ahhoz, hogy maguk döntését meghozzák, legyen szó bármiról is.

Szembenéznek a félelmeikkel

Az alfa-férfiaknak nincs gondjuk azzal, hogy szembe nézzenek a démonjaikkal. Elismerik a problémákat, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy kijavítsák azokat.

Elismerik a gyengeségeiket

Az alfa-férfiak soha nem rendelkeznek „mindent tudok” hozzáállással. Megértik, hogy segítségre lehet szükségük egy olyan területen, amiben gyengék, és nem zavartatják magukat, hogy másoktól kérjenek segítséget.

Nem kell semmit sem bebizonyítaniuk

Az alfa-férfiak a saját bőrükben kényelmesen érzik magukat, a bizalmuk és a pozitivitásuk mások számára kívánatos, nem kell bebizonyítaniuk semmit, tisztában vannak az értékeikkel.

Kommunikálnak másokkal és tisztelettel teszik ezt

Nem próbálnak másokra rossz érzéseket tenni, ha nem értenek velük egyet. Amikor elutasítással találkoznak, akkor nem érzik azt, hogy szükségük van bizonyítani az igazukat.

Ezt olvastad már?

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *