LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Egy nap igaz szerelemmel fognak szeretni…

Share

A szerelem néha fáj. Néha ijesztő. Egy szerencsejáték, amit nehéz megnyerni. Minden romantikus kapcsolatod, amely nem működött, egy lecke volt számodra. Egy nap azonban meg fogod találni az igazi szerelmet.

Időről időre, amikor betoppan valaki az életedbe, azt kívánod, ő legyen az igazi. Reménykedsz benne, hogy ezúttal minden rendben lesz. De végül megint ugyanaz történik: összetörve ülsz a szobád padlóján, és nem érted, miért nem érdemelsz szeretetet.

Ezért falakat emelsz magad köré. Nem veszel részt többé a játékban. Ha valaki legközelebb megbánt, nem fogsz érezni semmit.

Tudom, hogy a nagy szerelmi történetek most csak egy rossz viccnek tűnnek. Olyan sokszor hagytak el, hogy már nem hiszel a csodákban. Nem vagy cinikus, inkábbá reálisan gondolkodsz. Mert már tudod, hogy az emberek csalódást okoznak, megbízhatatlanok és bántanak.

De hidd el: létezik a férfi, akit neked teremtettek. Ő meg fogja mutatni neked, hogy megérdemled a szeretetet. Tudom, hogy klisének tűnik, de néha tényleg csak annyit kell tenned, hogy hiszel és bízol a szebb jövőben. Ez kezdésnek jó.

Egyszer meg fogsz ismerkedni azzal a férfival, aki őszinte veled, nem áltat hazugságokkal. Azt fogja mondani, amit valójában gondol. Nem játszmázik. A vele való viszony egyszerű és varázslatos lesz. Mert ilyennek kell lennie a szerelemnek.

Nem csak azért fog dicsérni és bókolni, mert azt gondolja, ezt szeretnéd hallani. Elég okos ahhoz, hogy tudja, a szavak nem jelentenek semmit, ha nincs mögöttük tett. De ő meg fogja mutatni is, mennyire törődik veled és mennyire szeret téged.

Azon fogod kapni magadat, hogy újra mosolyogsz. Azon tűnődsz majd, hol volt ő eddig. Lassan pedig megengeded a szívednek, hogy újra szerelembe essen.

Egy nap eljön az a férfi, aki kitöröl az elmédből minden rossz emléket. Csodálni fogja az erősségedet, hagyni fogja, hogy teljes fényedben ragyoghass. Hiszen te egy olyan ember vagy, aki megérdemli a jót. És meg is fogod kapni.

Egy olyan férfi képében, aki igaz szerelemmel szeret.

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *