LOADING

Type to search

Családozom Élem Inspiráció

5 jel, ha változásra van szükséged, szóval figyelj!

Share

Mindannyiunk életében eljön az a pillanat, amikor a változás elengedhetetlen. A kérdés csak az: mikor? Ennek kiderítésében segít ez a cikk. Ha ebből az öt jelből egyiket is tapasztalod, kétségtelen, hogy változásra van szükséged.

1. Folyamatosan azon töprengsz, hogy vajon jó irányba halad-e az életed.

A bizonytalanság, a töprengés és az álmodozás teljesen természetes dolog. Ugyanakkor, ha azon kapod magadat, hogy napi rendszerességgel csinálod, akkor valószínűleg többre vagy másra vágysz. Talán nem a szívedet követed. Pedig tartozol magadnak annyival, hogy meghallgatod, mit súg neked. A válaszok az életed nagy kérdéseire ott vannak benned.

2. Elégedetlennek érzed magadat.

Nagyon elégedetlennek… Ha a napjaid nagy részét boldogtalanul töltöd, az egy nagyon erős jelzés, hogy el kell szakadnod a jelenlegi életedtől. Hagyd el a kényelmi zónádat! Próbálj ki valami újat, amit még soha nem csináltál. Kezdj el befelé figyelni, feltárni az igényeidet, hiszen, ha nem a vágyaid szerint élsz, sosem leszel igazán boldog.

3. Úgy érzed, valami hiányzik.

Hogy nincs minden rendben. Eddig jól voltál, de most valami megváltozott. Ez teljesen normális. Az idő előrehaladtával a személyiséged, az álmaid és az igényeid is változnak. Rendben van, ha valami másra, valami újra vágysz. Nem kell életed végéig ugyanazon az úton járnod. Bármikor változtathatsz!

4. Reggel fáradtan ébredsz, semmi izgalom nincs benned.

Időbe telik, mire kikelsz az ágyból, csak vonszolod magadat. Biztos vagy benne, hogy a mai napod is ugyanolyan unalmas lesz, mint a tegnapi volt – és tegnap sem voltál boldog. Ez az a pont, amikor változásra van szükséged. Újra vissza kell csempészned a tüzet és az izgalmat az életedbe!

5. Elönt a féltékenység mások életével kapcsolatban.

Folyton azt kívánod, bárcsak valaki más életét élhetnéd. Úgy érzed, mindenki másnak jobb a karrierje, boldogabb a párkapcsolata és izgalmasabb az élete. Hagyd abba a féltékenykedést, és inkább kezdj el a saját életeden dolgozni. Nézd meg, mi tenne boldoggá, és csináld azt! Ha csak egyhelyben ülsz, közben abban reménykedsz, hogy a dolgok majd megváltoznak maguktól, semmi sem fog történni. Tenned kel a változásért!

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *