LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Remélem beleszeretsz valakibe, aki értékeli a szavak fontosságát…

Share

Beleszeretni valakibe, aki fizikailag vonz, nagyon egyszerű. Ugyanakkor idővel a haj beszürkül, a has megereszkedik és a mozgása sem lesz ugyanolyan, mint hajdanán. Egy jó beszélgetés azonban minden szerelmet meg tud menteni. Szavak, amelyektől pillangók repkednek a hasadban, mondatok, amelyek mosolyt csalnak az arcodra.

Ha elveszettnek érzitek magatokat vagy elakadtok a kapcsolatban, a beszélgetés az, amely kihúz a gödörből. Ez a balzsam, amely megnyugtatja a lelket és felmelegíti a szívet. A két szerelmes között elhangzott szavak szentek – ösztönözhetnek, mélyebb gondolkodásra és heves szeretetre késztethetnek.

Remélem, beleszeretsz egyszer valakibe, akivel minden beszélgetés felemelő lesz.

Valakibe, aki végre kimondja azokat a szavakat, amelyekre évek óta vársz. Amelyek egyszerre jelentenek vigaszt és kihívást. Ha rossz napod van, felemelnek, ha jó napod van, az egekig repítenek.

Remélem, már látod a szavak fontosságát.

Ezekkel bókol, ezekkel emlékeztet arra, milyen különleges is vagy. Amikor a belső kritikusod hazugságokat mond a szívednek és a lelkednek, ő rá fog világítani az igazságra.

Remélem, megosztjátok egymással minden örömötöket és minden bánatotokat. Egy jó beszélgetéssel még a legrosszabb napot is ünneppé lehet varázsolni.

Remélem, beleszeretsz egyszer valakibe, akinek minden el akarsz mondani magadról – a reményeidet, a félelmeidet, az álmaidat, az örömeidet és az aggodalmaidat. Remélem, meg fogja hallgatni az álmaidat, és mindent meg fog tenni, hogy hozzásegítsen az elérésükhöz.

És remélem, ő is mindent el fog mondani neked, kitárja majd a szívét és a lelkét. Ő lesz az, aki a bizalmába fogad, aki megmutatja azt az arcát is, amit más nem láthat, aki értékes ajándékként, egy ritka ékszerként fog kezelni.

Szóval remélem, idővel találsz valakit, aki értékeli a szavak fontosságát.

Hiszen egy mély beszélgetés nélkül maga a kapcsolat is csak felszínes marad.

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *