LOADING

Type to search

Élem Ez+az

Ez a 4 csillagjegy viseli legrosszabbul a kánikulát, de szerencsére (nekik is) van egy tippünk!

Share

Nincs ember, akit ne tenne próbára ez a hőség. Vannak azonban, akik ebben a hőhullámban sokkal többet árthatnak maguknak, mint kéne. Nézzük kik ők, és mi a megoldás a nyugalmas napokra.

Kos: harcol és veszekszik

Egyáltalán nem meglepő, hogy az egyébként is forrófejű Kos nehezen viseli a hőséget. Egy ponton túl. A meleggel nincs baja, szereti a nyarat, de amikor túl forró az idő, és sokáig, elkezdi magát nagyon kényelmetlenül érezni. … és bizony beleköt az élő fába is.

Kedves Kos! Ideje lazítani. Meleg van, nem kell megint ezerrel belefognod mindenbe, hiszen a te energiáid is végesek. Törekedj arra, hogy árnyékban maradj, fogyassz elég vizet, és uralkodj magadon. Másnak is melege van, nem csak neked. Legyél empatikus, az is remekül megy neked!

Ikrek: ki van borulva, hogy nem lehet kint egész nap

Igen tudjuk, imádsz a természetben lenni. Most azonban engedd ezt el egy kicsit. Ehhez ugyanis túl meleg van. Ráérsz megmászni azt a hegyet néhány hét múlva is. Képletesen.

Fogadd el, hogy most a lakásban hűsölve, vagy egy árnyas teraszon ülve tudsz a legjobban funkiconálni. Ettől persze még szövögedheted a világmegváltó terveket!

Szűz: Ki van borulva, hogy mindenki ki van borulva

“Nyár van és meleg, jéééé!” “Most tényleg mindenki kiposztolja, hogy melege van?!”

Hát, igen, ez a helyzet kedves Szűz. Fogadd el. Az emberek minden nyáron megütköznek a forróságon, az idei sem kivétel. Te viszont ezzel többet törődsz, mint kéne. Engedd el ezt a dolgot, ugyanis nem tudsz rajta változtatni.

Millió más dolog van, amivel foglalkozhatsz, és aminek van értelme, nem igaz?

Halak: pont úgy viselkedik, mint egy partra vetett hal

A nyári dráma koronázatlan királyai és királynői vagytok. Levegőért kapkodtok, szenvedtek a hőségtől, és igazából a nyárból (csak) az az időszak számít nektek, amit a vízben tölthettek. Szó szerint. De ez elég nagy pazarlás, nem?

Ez a néhány hónap akár mókával és barátokkal teli is lehetne… Értjük, hogy meleged van, de ettől még nem áll meg a világ! Gondoskodj megfelelő ruházatról, hűvös szobáról, és mindig hidratálj. Dobd a drámát és próbáld meg a jó oldalát nézni a dolgoknak. Megéri, hidd el!

Olvasd el ezt is:

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *