LOADING

Type to search

Élem Ez+az

Ez a legfőbb oka annak, hogy boldogtalan vagy – legalábbis a csillagjegyed alapján

Share

Néha nem is kell olyan sok minden ahhoz, hogy megtaláljuk a boldogságot. Elég ha csak áthelyezzük a fókuszt egyik dologról a másikra, vagy elkezdünk jobban odafigyelni magunkra és az érzéseinkre…

Kos

Azért érzed magad boldogtalannak, mert megelégszel egy olyan élettel, amit valójában nem is szeretnél. Azt teszed, amit szerinted tenned kell, és ez nem hozza meg azt a boldogságot, amit várnál. Ne elégedj meg a közepessel, éld azt az életed, amit valójában elképzeltél magadnak.

Bika

Azért érzed magad boldogtalannak, mert azok a dolgok, amelyeket nem tudsz irányítani útjába állnak azoknak a dolgoknak, amelyeket viszont irányítani tudsz. Változtasd meg a gondolkodásmódodat és higgy abban, hogy az élet szép. Hidd el, megtalál a boldogság, ha a a jó dolgokra koncentrálsz és azokra, amelyek amúgy is ott vannak neked.

Ikrek

Azért érzed magad boldogtalannak, mert túlságosan számít mások véleménye és elfelejtesz magadra, és a saját életedre koncentrálni. Nincs miért azon aggódni, hogy mások mit gondolnak rólad, hiszen nem tudsz hatással lenni mások gondolataira. Jobb, ha felhagysz ezzel és a saját boldogságoddal foglalkozol inkább.

Rák

Azért érzed magad boldogtalannak, mert túlságosan magadra veszed más emberek életét és problémáit, miközben a sajátodat figyelem nélkül hagyod. Csodálatos dolog segíteni másoknak, de ideje egy kicsit kevésbé belefolyni mások életébe, hogy jobban el tudj merülni a sajátodban. Üres pohárból nem tudsz önteni, szóval gondolj először magadra…

Oroszlán

Azért érzed magad boldogtalannak, mert nem tudod elengedni a múltat. Nem tudod elengedni az embereket és nem tudod elfogadni, hogy az életed nélkülük is megy tovább. Kemény munka, de a saját boldogságod érdekében muszáj megtenned. Mindenki változik, ezért ahhoz, hogy megtaláld a boldogságot, neked is változni kell és nem ragaszkodni ahhoz, ami már régóta nem a tiéd.

Szűz

Azért érzed magad boldogtalannak, mert elfojtod az érzéseidet. Nyugodtan vállald fel, hogy az életed nem tökéletes és bátran beszélj a problémáidról. Nem te vagy az egyetlen, aki nehéz időket él. Hatalmas terhet tudnál levenni a vállaidról, ha megosztanád másokkal a gondjaidat. Nem kell mindig erősnek lenned…

Mérleg

Azért érzed magad boldogtalannak, mert olyan emberektől várod a jóváhagyást, akik valójában nem is számítanak. Nem kell, hogy mindenki szeressen és mindenkinek tetszen, amit csinálsz. Felesleges ezért rosszul érezni magad, hiszen mindig lesz valaki, akinek valami nem tetszik. Inkább legyél hálás azokért az emberekért, akiknek tényleg számít a véleménye és akik törődnek veled is. A többi nem számít.

Skorpió

Azért érzed magad boldogtalannak, mert megállás nélkül azon aggódsz, hogyan látnak mások. Mindenkinél van valami gyártási hiba, van valami hézag, de ez tesz minket emberré. Te csak légy nyitott és őszinte, az mindig elbűvöli az embereket.

Nyilas

Azért érzed magad boldogtalannak, mert hazugságban élsz. Valaki másnak akarsz látszani, hogy másokat boldoggá tegyél. Meggyőzted magadat, hogy ez a te életed és ez így jó, de ott legbelül, a lelked mélyén, te is tudod, hogy ez egy nagy ámítás. Ne mások elvárásai szerint élj, kezdd el csinálni azt, ami téged boldoggá tesz. Neked is jár a boldogság.

Bak

Azért érzed magad boldogtalannak, mert semmit nem kezdesz azzal a sok szuper ötlettel, ami a fejedben van. Néha nehéz elkezdeni a dolgokat, de hogy őszinték legyünk, mások sem mindig tudják, hogyan fogjanak bele, egyszerűen csak elkezdik, és kész. Bízz magadban és fuss neki, ne várj tovább, mert elrohan melletted az élet.

Vízöntő

Azért érzed magad boldogtalannak, mert nem akarsz szembenézni saját magaddal. Folyamatosan olyan dolgokat csinálsz, amelyek nem elégítenek ki. Ha annyira szereted a szabadságot, akkor alakítsd úgy az életedet, hogy visszakapd. Keresd az új utakat, mielőtt túl késő lesz.

Halak

Azért érzed magad boldogtalannak, mert mindig elégedetlen vagy. Megfeledkezel arról a sok szép és jóról, amid van, és csak arra tudsz gondolni, hogy mid nincs. Pedig amennyi jó dolog van az életedben, akár hálás is lehetnél.

Olvasd el ezt is:

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *