LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Üzenet a független nőnek, aki úgy érzi, legszívesebben feladná

Share

Tudom, hogy bizonyos napokon úgy érzed, könnyebb lenne feladni. Olyan jó lenne egy kis pihenő a testednek és az elmédnek is. Egy kis szünet, egy kis csend, egy kis fellélegzés…

Annyira, de annyira fárasztó folyton rohanni mindenhova, kimosni azt a halom ruhát, ami összegyűlt a héten, a házimunkáról és a munkahelyi feladatokról már nem is beszélve. Ott vannak a megbízások is, amelyeket már tegnap meg kellett volna csinálni, de nem volt elég időd rá.

Olyan jó lenne legalább egy éjszakát nyugodtan és mélyen végigaludni, nem pedig a számlákon és a felelősségen agyalni. Ó, az a végeláthatatlan lista telis-tele feladatokkal! Ha rágondolsz, kiráz a hideg…

Tudom, néha úgy érzed, hogy a világ súlyát cipeled a válladon, és senkire sem számíthatsz, senkitől sem kérhetsz segítséget. Hiszen erős és független nő vagy, aki megtanulta, hogy csak önmagában bízhat.

Nagy árat fizet a nő, aki erre a szerepre vállalkozik.

Hiszen ez azt jelenti, hogy önmagad édesanyja, édesapja, férje és legjobb barátja vagy egyszerre. Néha azonban nincs időd arra, hogy minden feladatot elláss, ami ezekkel a szerepekkel jár. Néha valóban szükséged lenne egy kis szünetre.

Néha jó lenne beismerni, hogy fáradt vagy…

Igaz?

A függetlenség és az erő megköveteli az energiát tőled. Erős mentalitásra és harci szellemre van szükség ahhoz, hogy egyedül meg tudd vívni a csatákat. És ez nem könnyű. Olykor fájdalmas is. De ez még mindig a kisebb rossz, mint másokra hagyatkozni.

Megértem.

Nincs is ezzel semmi baj, ha megtanulod kezelni. Ha megtanulod azt mondani, hogy oké, most pihenésre van szükségem és megadom ezt magamnak.

Tudom, hogy fáradt vagy.

Így hát eljött a szabadság ideje. Add meg magadnak a kikapcsolódást, az önszeretetet, hogy újult erővel állhass vissza a harcba. Bátorság, erős elme és harci szellem, csak ezekkel fogsz tudni nyerni.

Évek óta csinálod.

Évek óta vagy verhetetlen, erős és független. Pihenj, lazíts kicsit, aztán rúgd be újra a motort és nyűgözz le mindenkit magad körül.

Képes vagy rá!

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *