LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Mikor az egyik nap flörtöl veled, másik nap pedig észre sem vesz…

Share

Egyik pillanatban ott van veled és gyönyörű szavakat suttog a füledbe, másnap pedig már mintha nem is léteznél. Két választási lehetőséged van. Vagy reménykedsz, hogy visszatér hozzád, vagy rájössz, hogy sokkal többet érsz, mint hogy valakinek csak egy játékbaba legyél.

Ne áltasd magadat azzal, hogy nem egyértelműek a jelek, amiket feléd küld. Nagyon is tiszta minden. Nem érdekli, hogy megbánt, hogy játszik az érzéseiddel. Nem számítanak a szép szavak, ha nincsenek mögötte tettek.

Szóval, ha egyik nap flörtöl veled, másnap meg elfelejt, az nem jó jel. Nem jelenti azt, hogy ugyanúgy szeret téged, mint te őt. Hiába is áltatnád magad. Persze lehet, hogy egy kicsit kedvel, de mindez kevés.

Nem szabad hagynod, hogy ezt tegye veled. Nem szabad tolerálnod ezt a tisztességtelen viselkedést, hogy úgy kezel, mint egy játékot.

Ha újra visszatér, és megint szép szavakat suttog, ne felejtsd el, mennyire fájt, amikor magadra hagyott. Hányszor tért vissza hozzád? Hányszor tett már üres ígéreteket? Ne hagyd, hogy a mosolya és az ajkai puhasága elfeledtessék veled, mennyire fájt, amikor hetekig feléd sem nézett. Még egy üzenetet sem írt.

És a legfontosabb: ne hibáztasd magad! Nem veled van a baj. A tettei őt tükrözik, és nem téged. Állj meg egy pillanatra, és gondolkodj el: mit mutat a viselkedése? Azt, hogy megbízhatatlan, következetlen, éretlen. Azt mondja, hogy nem tudja megadni neked azt, amire vágysz.

Nem szabad megengedne, hogy csak úgy ki-be járkáljon az életedbe. Ne engedd, hogy kihasználja a szerelmedet. Tedd világossá a határaidat, még ha nehéz is. Tudatnod kell vele, hogy ez neked így nem jó.

Nem tud eleget tenni a vágyaidnak?

Rendben van.

Akkor el lehet menni, és megadni a helyet az új szerelemnek. Mert biztos lehetsz benne, hogy jön majd valaki, aki nem fogja figyelmen kívül hagyni az érzéseidet.

Talán most azt gondolod ez nem könnyű lépés. Valóban nem az. De hidd el, hogy megéri.

Megéri tisztelni saját magadat…

Ez is érdekelhet:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *