LOADING

Type to search

Ez+az Inspiráció

7 gyönyörű idézet a szerelemről a *Mennem kell* című regényből

Share

A Mennem kell, az egyik szerzőnk, Ludányi Bettina legújabb megjelent regénye. Egy lenyűgöző, érzelmes és váratlan történet egy fiatal lányról, aki Barcelonába menekül a múltja elől.

Bella da Silva bűnügyi újságíróként szinte csak a világ negatív oldalával találkozott, ami kiszívta belőle az erőt és az életet.

Ezért meghozott egy döntést önmagáért. Ám hiába utazik a katalán városig, a bűn egyszerűen nem ereszti. Beleszeret egy égszínkék szemű idegenbe, de a férfi nem egészen az, akinek mutatja magát.

Bella végül választani kényszerül az eszméi és a szerelem között…

Vajon hogy fog dönteni?

Összeszedtem a legszebb idézeteket a regényből, amelyek nagyon jól kifejezik, hogy a szerelem egy igazi hullámvasút.

„Mert nekünk együtt kell lennünk. Mert ennek a szenvedélynek ki kell teljesednie akár így, akár úgy. Hogy közben mi mindent sodor magával, és mi mindent tesz tönkre? Idővel azt is megtudjuk, de a jelen… A jelen a miénk.”

„(…) ha akarnálak, sem tudnálak magadra hagyni. Történjék bármi.”

„A bőre olyan forró, mintha lázas lenne, minden mozdulatából süt a szenvedély és a lágyság. Nem kellenek a szavak. Nem kell kimondani, hogy akar. A teste minden rezdülése és a felém áradó izgalma elárulja.”

„– Most már itt vagyok, és vigyázok rád. – Magához von, és szorosan megölel. Egy pillanat alatt elfelejtek minden szörnyűséget. Nem érdekel, mi lesz velünk, csak az a fontos, hogy együtt legyünk. Nem akarok mással lenni. Nem akarok nélküle élni. Többé nem.”

„A szívem csordultig telik boldogsággal, hiszen erre a pillanatra vágytam. Rá vágytam. És végre, egy másik országban, egy vulkán csúcsán újra átölelhettük egymást, újra rálelhettem önmagamra, és újra fellobbanthattuk a szerelmet, amit megpróbáltak elvenni tőlünk. Ott, egy másik világ tetején, végre újra érezhetem, hogy van még számunkra remény.”

„– Van miért élnem, mi princesa – feleli egyszerűen, és tekintetét belefúrja az enyémbe.”

“Eric és én néhány hete a Tibidabo-hegyen álló vidámparkról beszélgettünk. Amikor elmondtam neki, hogy még sosem jártam ott, azt felelte:

„Akkor nincs más választásom. Meg kell mutatnom neked a világ tetejét.”

– Megígérted – suttogom magam elé csalódottan, de csak az óceán válaszol.”

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *