LOADING

Type to search

Ez+az Rácsodálkozom

Ilyen *lelki társak* illenek az egyes csillagjegyekhez

Share

Te megtaláltad már a lelki társad? Azt az embert, akivel minden tökéletes, és akivel 100%-osan megérted egymást testileg és lelkileg is? Ha még keresed, akkor íme egy kis segítség hozzá!

Kos

Lelki társad: valaki, akivel partnernek érzed magad bármilyen új dolog kipróbálásában

A legrosszabb félelemed, az, hogy valakihez ragaszkodsz, de ő teljesen lelassít. Ha egyedül maradtál, mindundtalan várod azt az embert, akivel izgalmas életet és mindig pörgő hétköznapokat élhetsz át. Te nem az a típus vagy, aki otthon ül. Neked olyan emberre van szükséged, akivel utazgathatsz, akivel minden új dolgot próbálhatsz ki, és aki az együttélés során sem telepedik rád teljesen.

Bika

Lelki társad: Valaki, aki támogat téged 100% -ban.

Nagyon nehéz neked kapcsolatba lépni, mert nem szereted a változást, és nem bízol az új emberekben. Pedig ironikus módon valójában oda vagy azért, ha van valakid. Aki átölel, akivel az otthonotok melegét élvezhetitek, akivel egymást kényeztethetitek. Ez a valaki olyan, aki közelében bármennyi időt eltölthetsz, anélkül, hogy el kéne hagynotok a lakást. Azt szeretnéd, ha a párod mellett biztonságban érezhetnéd magad. A te lelki társad olyan ember, aki mellett szeretve érzed magad.

Ikrek

Lelki társad: valaki, aki kalandvágyó

Az Ikrek alapvetően kíváncsi, szenvedélyes lény, de nem tudnak jól meglenni az élet unalmas részei nélkül se, és egész életük alatt ez próbálják megszerezni. Ezért szükségük van valakire, aki szintén szereti a jó dolgokat, és kiegészíti az ő (iker) személyiségük másik részét. Szükségük van valakire, aki csapatként kiegészíti őket.

Rák

Lelki társad: valaki, aki feltétel nélkül szeret téged

A szerelem az elsődleges erő a Rák életében. Igazi motiváció hajtja, hogy szinte mindent megtegyen ezért. A Rák általában arra összpontosít, hogy szeretet adjon az embereknek, hogy a családtagjaik, barátaik jól érezzék magukat vele. A lelki társuk is visszaadja nekik ezt a fajta gondoskodást. Amikor úgy érzik, hogy 100%-ban önmaguk lehetnek valaki mellett, és nyitottan kommunikálnak a szerelemről, akkor megtalálták azt a VALAKIT!

Oroszlán

Lelki társad: valaki, aki mellett sztárnak érezheted magad

Egy Oroszlán soha senkit nem lát lelki társnak, mert nem veszi észre, hogy ki mellett érzi magát különlegesnek. De aztán egyszer csak rácsodálkozik erre, és leesik neki a tantusz. Neki egy olyan személyre van szüksége, akivel egyenlő partnerei egymásnak, és ez a személy képes arra, hogy értékelje az Oroszlánt, és sokat dícsérje. A tökéletes lelki társ számára olyan, aki nem féltékeny rá, és mellette boldognak és sikeresnek érezheti magát.

Szűz

Lelki társad: valaki, aki értékeli a tulajdonságaidat

A Szüzek sokszor gondolják magukat egy rakás szerencsétlenségnek, ha nem elég szórakoztatóak éppen. Persze szeretik magukat, úgy amilyenek, de pont ezért van szükségük egy lelki társra, aki kiegészíti őket, és értékeli az összes kemény tulajdonságukat is, amit a Szűz hoz be a kapcsolatukba. A Szüzek tudnak szórakozni, tervezni és dolgozni a tervekért, de olyan ember kell melléjük, akivel tudnak előre haladni.

Mérleg

Lelki társad: Valaki, aki annyira szereti a barátaidat, mint te magad

Senki sem szereti a barátait úgy, mint a Mérleg szereti a barátait. Neked olyan emberre van szükséged magad mellé, aki nem féltékeny, és aki szereti azt a csoportnyi embert, akit te magad mellett tartasz. A lelki társadnak élethosszig tartó kapcsolatai vannak, akárcsak neked. Ha te vacsorát szervezel, esküvőre mész, akkor ő is veled tart hiszen ott egy nagy, boldog és szerető emberek társasága várja majd.

Skorpió

Lelki társad: valaki, aki mindig a te csapatodban játszik

A Skorpiók gyűlölik a kiszolgáltatottságot, ami nehéz dolog az olyan emberek számára, akik (titokban) nagyon szeretik a szerelmet. Az ő lelki társuk ezért egy olyan személy, aki szintén utálja a harcot, és nem hajlandó belemenni a Skorpiók játékaiba. A lelki társuk egy őszinte ember, aki támogatja őket, hogy megnyílhasssanak, és biztonságban érezhessék magukat.

Nyilas

Lelki társad: valaki, akivel annyit tudsz nevetni, hogy már fáj

A Nyilas napjának minőségét az határozza meg, hogy mekkora részét tudja nevetve eltölteni. Ezért olyan lelki társ való mellé, akik szintén abban hisz, hogy az élet szórakoztató. Ez az ember is boldogan ébred fel reggelente, mert minden nap lehetőséget kínál arra, hogy élvezze az életet, annak minden izgalmával.

Bak

Lelki társad: valaki, aki megosztja veled az értékeit

A Bak nagy elvárásokkal rendelkezik, és sokat akar az élettől. Ez néhány ember számára kimerítő lehet, de az ideális partnerük ugyanazokat a dolgokat akarják, amit ők maguk. Régimódi értékeikkel és ízlésükkel ambíciózusak a karrierjükben és értékelik a társukat és a családjukat.

Vízöntő

Lelki társad: valaki, aki stimulálja az agyadat

A Vízöntők egyedülálló módon díjazzák a tudást, és a gondolkodást. Soha nem lehetnek olyanokkal együtt, akik nem fogadják el ezt. A szívükhöz vezető út élénk beszélgetéseken át vezet, miközben tiszteletben tartják azokat az emereket, akik szabad gondolkodók.

Halak

Lelki társad: valaki, aki inspirál a művészeti dolgok elkészítésében

Az álmodozó Halak imádja a művészetet, és semmi sem ösztönzi őt jobban, mint egy csodás múzeum, és egy személy, aki békén hagyja, és helyet ad annak, hogy ő a művészettel foglalkozzon. Szükségük van egy olyan lelki társra, aki mellett békében élhetnek, és aki úgy értékeli őt, hogy nem akarja megváltoztatni a stílusát, mert csak így tudnak természetesen fejlődni.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *