LOADING

Type to search

Ez+az Inspiráció Lakom

Így dekoráld az otthonod a csillagjegyed alapján

Share


Sokszor nem is annyira könnyű a választás az ezernyi szép lakberendezési stílus és trend közül, ha éppen felújítanánk vagy csak valamit változtatnánk otthonunkon. Szerencsére a csillagokban minden megvan írva, még az is, hogy milyen lakberendezési stílus áll hozzánk a legközelebb.

Ahhoz, hogy könnyedén megtaláljuk a hozzánk leginkább illő stílust, a PhysicWorld.com kutatói készítettek egy felmérést, amelyben 3634 embert vizsgáltak a csillagjegyük és a számukra leginkább vonzó lakberendezési dekorációk alapján. A kutatás eredményeinek segítségével talán TE is megtalálod, hogy milyen stílus passzol a személyiségedhez.

Kos: Kortárs

Világos színek, a fekete és fehér kontrasztos egyszerűsége, modern kiegészítőkkel és anyagokkal: ez nem más, mint a Kos kedvenc stílusa. A tüzes Kos annyira impulzív, hogy szereti sűrűn változtatni az őt körülvevő teret. A PhysicWorld kutatás szerint egy egyszerű és kortárs darabokkal rendelkező otthon a legidálisabb számára, mert itt kedvére variálhatja a legújabb trendeket.

Bika: Rusztikus

A Bika szereti, ha a természet veszi körül, amely gyakran az otthonán is meglátszik. A PhysicWorld szerint a nehéz fa bútorok és a kandallóban lobogó tűz melege megadja számára mindazt az érzetet, amelyek visszahozzák az erdők és a természet hangulatát.

Ikrek: Vidéki stílus

A francia vidéki stílus bohém bája és friss hangulata illik az Ikrek romantikus személyiségéhez. Lágy minták, és gömbölyű formákkal bíró bútorok között érzi magát otthonosan, ahol a szépség és a kényelem egyszerre van jelen.

Rák: Hagyományos

A családszerető Rák otthona meleg és puha, ahol mindenki azonnal otthon érzi magát. A PhysicWorld kutatás szerint a Ráknak sok tárolóhelyre van szüksége, hogy legyen hol tartani a családi emlékeit és ereklyéik, amelyek nagyon fontosak számára. Bútorokban kifejezetten a nagy, nehéz, százéves darabokhoz vonzódik, és olyan térben érzi jól magát, amelynek lelke van.

Oroszlán: Art deco

Az Oroszlán vonzódik a fényűzéshez és a luxushoz, ugyanakkor szereti, ha otthona mentes a túlzásoktól. Remekül képes egyensúlyozni a többféle stílus között, amelybe a modern ugyanúgy beleillik, mint a art-deco.

Szűz: Modern

A Szűz szereti, ha otthona rendezett és mindennek megvan a helye. A letisztult, egyszerű vonalvezetésű bútordarabok és a sallangmentes dekoráció áll hozzá a legközelebb, amelynek gyökereit és német és a skandináv lakberendezés adja.

Mérleg: Minimalista

A Mérleg nem szereti a hivalkodó stílust. Olyan térben érzi jól magát, ahol minden szellős, átlátható és elegáns. Nem a harsány színek, hanem a tiszta vonalak és világos színek dominálnak.

Skorpió: Ipari

A Skorpió szereti a drámaiságot. Szenvedélyes, elragadó és nem fél kimondani a gondolatait. A PhysicWorld kutatásában részt vevő Skorpiók többsége az ipari stílust jelölte meg kedvencének, amely a sötét tónusok, a téglák és a fém elemek kombinációja, és amely tökéletes otthon lehet számukra.

Nyilas: Tengerparti

A világutazó Nyilas ott érzi jól magát, ahol valami (vagy minden) az utazásra és a kalandokra emlékezteti. Egy tengerparti hangulat mindig tökéletes választás számára, ahol a kékek és a homokszínek azonnal távoli tájakra repítik.

Bak: Skandináv

A Bak racionális személyiségéhez legjobban az egyszerű és praktikus skandináv stílus illik, amely megnyugtatja egy fárasztó nap után. A skandi stílus kifinomult egyszerűsége és esztétikája megadja számára mindazt a kényelmet és praktikumot, amelyre a feltöltődéshez szüksége van.

Vízöntő: Bohém

A különc Vízöntőhöz mi más illene jobban, mint a bohém stílus, amely akár egy-egy bútordarabban, akár kiegészítőkben is megjelenhet otthonában. Nála minden arról szól, hogy más legyen, mint a hagyományos. Jól illenek otthonába a fura képzőművészeti alkotások és az érdekes minták, de a különleges növények is, amelyek természetesen illeszkednek a bohém stílusba.

Halak: Vegyes

A Halak szereti a kényelmes, több stílust ötvöző hangulatot, amely valahol a hagyományos és az otthonos között van. Jól illenek hozzá az olyan anyagok, mint az üveg, a fém és a fa, amelyekhez remekül passzol egy karakteres alkotás a falra, hogy még izgalmasabb legyen a tér.


Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *