LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Ne rejtsd el a szíved az elől, akire mindennél jobban vágysz…

Share

Ne titkold az érzéseidet az elől, akire mindennél jobban vágysz. Minél tovább rejtegeted a szerelmedet, annál később tudod meg, hogyan alakul a kettőtök története. Az egyikőtöknek muszáj bátornak lennie. Muszáj megbirkóznia a kiszolgáltatottsággal. Valakinek meg kell tennie az első lépést. Ha nem vállalod ezt fel, hónapokat tölthetsz azzal, hogy rá vársz.

Hagyd abba az érzéseid rejtegetését, különben sosem tudhatod meg, mit gondol a másik. Lehet, hogy nemcsak hónapok, hanem évek telnek el úgy, hogy mindketten a másik lépésére vártok. Vajon hány lehetőséget szalasztasz így el?

A titkok egyébként sem védenek meg. Sőt, ártanak neked. Saját magadat tartod vissza a boldogságtól – vagy így, vagy úgy. Lehet, hogy ő is szeret. De az is lehet, hogy nem, viszont legalább már tudod! Már nem kell még tovább várnod rá eredménytelenül. Nem kell tovább azon töprengened, hogy vajon mi lenne, ha…

Megszabadulhatsz végre attól a sok kérdéstől, ami a fejedben van.

Ne rejtsd el a szíved az elől, akire a legjobban vágysz. Hiába gondolod, hogy az érzéseid nyilvánvalóak, ő talán nem látja. És egyébként is: ez a játék nem működik. Minél tovább vársz, minél tovább halogatod, annál több esélyt adsz valaki másnak, hogy randira hívja.

És aztán arra eszmélsz, hogy elveszted…

Elveszted még azelőtt, hogy kiderülhetett volna a sorsotok.

Elég volt abból, hogy a megfelelő pillanatra vársz. Megsúgom: sosem fog eljönni. Fel kell vállalnod magad, az érzéseidet, és látnod kell mi történik. Önmagad érdekében!

És ha nemet mond?

Az is rendben van! Mert így már tudod, hogy nem ő a nagy Ő számodra. Nem ő a megfelelő személy. Viszont most végre teret engedhetsz annak a szerelemnek, ami már úton van feléd.

Hidd el, az őszinteség néha ugyan fáj, de felszabadítja a lelkedet.

Szóval ne rejtsd el az érzéseidet az elől, akire a legjobban vágysz – mert megérdemled, hogy tudd, van-e közös jövőtök.

Ez is érdekelhet:

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *