LOADING

Type to search

Élem Ez+az Rácsodálkozom

13 dolog, amit *igazán* csak az introvertáltak érthetnek…

Share

Attól, hogy valaki szeret önmagával lenni, még nem lesz magányos, vagy szomorú. Sőt!

1. Az a hétvége, amelyben nem tervezel el semmit, nem vállalsz semmiért felelősséget és nem csinálsz semmit sem, lehet az egyik legjobb hétvégéd az évben.

2. Egy jó zenei album, egy könyv vagy egy televíziós műsor sokkal hosszabb ideig tartja fenn a figyelmed, mint bármelyik klub vagy bár, ahol a haverjaid isznak.

3. Szerinted a legjobb ötlet egy nyaralásra, ha az erdő közepén kiveszel egy kabinházat és ott töltesz teljesen magányosan néhány napot.

4. Semmi sem izgalmasabb neked annál, mint egy hosszú, egyedül töltött utazás, mert tudod, hogy képes leszel közben gondolkodni, zenét hallgatni, vagy éppen hangoskönyvet hallgatni végre nyugodtan. Van ennél jobb?

5. Amikor az emberek azt mondják, hogy nem tudnak egyedül enni egy étteremben akkor azt te nem igazán érted meg. Étel? Egy jó könyv? Miközben nincs beszélgetés? Neked ez a tökéletes program!

6. A leendő pasid/csajod legrosszabb tulajdonsága az, ha ragadós és nem lehet lerázni, miközben neked levegőre lenne szükséged. A legrosszabb ha olyan ez az ember, aki állandóan rád van tapadva és sosem tudsz egyedül lenni.

7. Ha valaki, aki ismer egy szóval le tud írni téged, akkor tuti, hogy a FÜGGETLEN szót használja.

8. Míg a körülötted élő emberek gyűlölik az egyedüllétet, ez neked olyan örömteli érzés, hogy arra szavak sincsenek. Amíg képes vagy a magányosságra, és van időd arra, hogy minden apró dolgot elvégezz, amikor egyedül vagy, akkor nincs gondod az életben.

9. Ha néhány emberrel lógsz együtt, akkor is inkább úgy látod őket, mint egy-egy egyén és nem egy csoport. Ráaádsul ilyenkor is úgy szeretsz beszélgetni valakivel, hogy az minél intimebb és mélyebb legyen.

10. Egy teljes nap önmagaddal = minden programnál jobb

11. Te inkább a hideg és őszies, esős időjárást élvezed, mert akkor ürügyként használhatod azt a kifogást, hogy most otthon maradsz egyedül. Így tudsz olvasni a kandalló mellett, vagy csak ülni és gondolkodni, hajat göndöríteni, egy maszkot feltenni, tévét nézni vagy csak leírni a gondolataidat a naplódba.

12. Sokkal inkább mész el egyedül kirándulni vagy strandra, mint bárki mással. Ez nem azt jelenti, hogy nem szereted az embereket, csak ez is vonzóbb élmény egyedül, mint mással.

13. Persze, hogy jó szórakozni és bort inni a barátokkal, de egy hosszú nap végén egy üveg bort önmagadnak kitölteni? Az tényleg a 100%-osan tökéletes paradicsomi mennyország a számodra!

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *