LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Eleget vártál már arra, hogy végre elég fontos legyél neki…

Share

A legepikusabb szerelmi történetek arról szólnak, hogyan talál két ember egymásra. A valóság azonban nem mindig ilyen egyszerű. Néha a szerelem egyoldalú és soha nem teljesedik ki.

A szerelem nem mindig könnyű. Néha kompromisszumokat igényel. Ez rendben is van így. Az azonban már nincs, hogy hónapokat vagy éveket vársz valakire, hogy végre veled akarjon lenni, esélyt adjon neked.

Ez ismerős igaz?

Akkor áruld el nekem, mire vársz? Egy jelre tőle? Egy szerelmi vallomásra? Arra, hogy megváltozzon? Arra, hogy végre felismerje, milyen csodálatos vagy? Bármi legyen is a válaszod, kérdezd meg magadtól…

MEGÉRI?

Talán valami olyanra áhítozol, ami soha nem fog megvalósulni. Megéri? Olyan után vágyakozol, akinek nem vagy elég fontos, hogy itt és most azt mondja, veled akar lenni és a csillagokat is lehozná érted. Megéri?

Tudom, hogy könnyebb elfordítani a fejedet, mint szembenézni az igazsággal. De a várakozás nem a hűséged és a türelmed kinyilatkoztatása, hanem a tagadás jele. Hónapokat vagy éveket vártál valakire, aki sosem lesz veled.

Tényleg ez a türelem?

Nekem inkább pazarlásnak tűnik.

A várakozás valaki olyanra, aki sosem lesz veled olyan, mintha sót öntenél a sebedbe, és úgy tennél, mintha nem fájna. Ez azt jelenti, hogy újra és újra elutasítod önmagadat, a vágyaidat és az igényeidet. Tényleg jó így? Tényleg jól érzed magadat ebben a helyzetben?

Tényleg valaki olyanra akarod pazarolni az idődet, aki nem akar veled lenni ahelyett, hogy kinyitnád a szíved valaki más felé, aki odaadással szeret? Hajlandó vagy fenntartani önmagadat valaki olyannak, aki meg sem becsül? Aki nem tisztel, nem szeret és nem látja benned az értéket?

Megérdemled, hogy tiszta szívből és igaz szerelemmel szeressenek!

Megérdemled, hogy olyan férfival legyél, aki azt mondja: nincs kétség, hogy téged akarlak!

Ha mindenképp várni akarsz, akkor várj az igaz szerelemre! Várj arra a férfira, aki a kezedbe helyezi a szívét, és akinek te is bátran odaadhatod a tiédet.

Várj arra a személyre, aki végre megmutatja, mennyire különleges vagy.

Ez is érdekelhet:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *