LOADING

Type to search

Ez+az Rácsodálkozom

Íme a lista, ami megmutatja, hogy egyes csillagjegyek mennyire gyorsan lépnek le (és ki harcol legtovább egy kapcsolatért) …

Share

A lista első helyén egy olyan csillagjegy áll, aki nagyon tud szeretni, a lista utolsó helyén pedig az a csillagjegy, aki nem tud megmaradni senki mellett. Persze ne vedd magadra az olvasottakat, mindenki másként szeret, de azért néhány csillagjegynél mindez árulkodó lehet!

1. Halak

Könnyen lehet, hogy a Halak jegy szülöttje az egyik legérzelmesebb jegy. Ők hajlamosak azonnal beleszeretni valakibe, és kitartani mellette, akármi áron. A Halak nyitott csillagjegy, aki fenntartások nélkül nyitja meg a szívét is másoknak, egyáltalán nem szokott habozni egy kapcsolat előtt, függetlenül a kockázatoktól.

2. Skorpió

Eltarthat egy ideig, amíg olyan valakit talál a Skorpió, akibe hajlandó beleszeretni, ám ha ez megtörténik az nagyjából örökre szól. Ha meg van számára ez a személy, a pokolba is követi, és nem engedi el. Szenvedélyes szerelemmel szeret, és félelem nélkül. Képes lebontani a falakat is a kedveséért.

3. Rák

A csillagjegy szülöttjei kivirágoznak, amikor szerelmesek így nem meglepő, hogy egyből látszik rajtuk, amikor kapcsolatban vannak. Mindig reménykednek abban, hogy minden kapcsolatuk örökké tart, de a Rákok tesznek is azért, hogy ez így legyen. Ha megtalálják a személyt, akit szerethetnek, és aki nem kételkedik benne, akkor ezt valóra válthatják.

4. Mérleg

A Mérlegek azt akarják, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy körülöttük szinte mindenki boldog, és ez főleg arra a személyre érthető, akibe beleszeretnek. Ha hosszú távú kapcsolatot keresel, akkor a Mérlegek jó választások, mert mindig a te igényeidet helyezik előtérbe.

5. Bika

Hihetetlenül hűségesek és megbízhatóak a Bikák. Azok, akikkel kapcsolatba lépnek tisztázzák, hogy mit akarnak, és nem játszanak mindenféle játékokat és játszmákat. Keményen szeretnek, és teljes szívvel a kapcsolatnak szentelik magukat. Ám mivel hajlamosak a változásra, így valószínű, hogy távoznak, ha nincs lehetőségük a fejlődésre.

6. Bak

A szerelem iránt elkötelezett, hűséges és teljes mértékben lelkes a Bak, és partnerének mindent megad. Hajlamos nagyon ragaszkodni kedveséhez, de néha hajlamos arra is, hogy a munkáját, és a céljait a kapcsolata elé helyezze. Ha ez zavarja a kedvesét, és ő szóvá teszi neki, könnyen úgy érezheti a Bak, hogy valaki akadályozza a céljai elérésében, ez pedig könnyen szakításhoz vezethet.

7. Szűz

A Szüzek képesek rá, hogy mélyen szeresssenek valakit, de időt kell kapniuk a falaik lebontására. Ha végül megnyitják magukat, újra beléjük lehet szeretni, de erre a második körre néha sokat kell várni, és lehet, hogy a másik ezt megunja. Ha a Szüzeknek nem felel meg a partnerük, akkor nem haboznak, inkább gyorsan elmenekülnek.

8. Vízöntő

Nem szeret bele valakibe rögtön a Vízöntő, kivéve, ha több szinten és mélyen kapcsolódik az illetőhöz. Ha ezt nem találta meg, akkor bármikor elhagyhatja a másik felét, aki mellé társul szegődött. Sőt! Az is nagyon elriasztja, ha valaki megpróbál beleavatkozni az életébe, vagy megpróbálja korlátozni bármilyen módon a Vízöntőt.

9. Oroszlán

Az Oroszlánok azt szeretnék, ha mindenki szeretné őket, és bár óriási szívük van, ami tele van szeretettel, kevés ember van, akit a szívük összes szeretetével fürdetnének. Bár nagyon szenvedélyesen szeretnek, de ha azt gondolják, hogy az aktuális partnerüknél találnak jobbat odakint, akkor nem gondolkoznak sokáig a szakításon.

10. Ikrek

Noha igaz, hogy erős érzelmei vannak az Ikreknek, mindannyian tudjuk, hogy nehezen ragaszkodnak csak egy valakihez. Lehet, hogy egyik nap szenvedélyesen és intenzíven szeretnek, a másik nap ez megváltozhat. A csillagjegy szülöttei mindig kíváncsiak, hogy vannak-e más utak is, vannak-e más érzelmek, és ez a folyamatosan változás miatt nem esik nehezükre egy-egy új kapcsolatba kezdeniük.

11. Kos

A Kosok szerelmesen és szenvedélyesen szeretnek, de ugyanakkor imádják a kalandot és az izgalmakat is, és így szeretik megosztani ezeket a társukkal. Ám ha a másik felük unatkozik mellettük, akkor a Kos inkább elmenekül az adott személy mellől. Túl sok mókát szeretne még kipróbálni az életben, hogy egy emberhez ragaszkodjon.

12. Nyilas

Nem az van, hogy nem szeretnek intenzíven a Nyilasok, de akkora szabadságvágyuk van, hogy az egész világot felfedezzék, hogy ehhez nehezen alkalmazkodik bármelyik csillagjegy is. Miközben a Nyilasok elképesztő dolgokat szeretnének valakivel megélni, az érzéseiket nehezen mondják ki, ezeket sokszor visszafojtják, ami veszekedésekhez vezet, ami pedig szakításhoz. Nehéz velük, de ha megtalálják az igazit, akkor vele nagy kalandra indulhatnak.

Abban viszont valamennyi csillagjegy egyet ért, hogy ha megtalálja zsák a foltját, akkor mellette kitart, amíg világ a világ!

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *