LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Őrizd meg a nyarat! 3 *banános* kozmetikumot hívunk segítségül…

Share

Irtózatosan nagy közhely, de az idei nyár is úgy elrepült, mintha nem is lett volna. A pandémia miatt sokan nem jutottak el idén tengerpartra, de gyanítjuk, azok is szívesen visszamennének, akiknek volt részük trópusi üdülésben. Bocsi, de repjegyet nem tudunk adni, hoztunk viszont helyette három isteni, banán illatot árasztó krémet, ami felidézi a legszebb pillanatokat a vakációból!

LUSH NANA TUSFÜRDŐ

A legegyszerűbben úgy burkolhatod be magad ezzel az illattal, ha megfürdesz benne: akkor jársz a legjobban, ha ehhez a módszerhez a Lush vegán, krémes zuhanytermékét választod, ami zabbal párosítva csodát tesz a száraz bőröddel.

AVON BANÁNOS KÉZKRÉM

A te kezedet is kikezdte az állandó kézmosás? Ez a krém két fertőtlenítés közt is mélyhidratálást biztosít, a vidám, nyári csomagolás miatt pedig nem nyűgösen, hanem élvezettel fogod elővenni.

MAGISTER PRODUCTS COPACA BANANA SPF20 ARCKRÉM

Íme, az ideális arckrém az utolsó nyári napokra: fizikai filterekkel véd a napsugárzás ellen, gél állaga miatt láthatatlan az arcon, a banánkivonat pedig még véd a bőröregedéstől is.

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *