LOADING

Type to search

Mozizom Rácsodálkozom

Létezik a *Glee átok*? Íme 7 szereplő, akinek élete tragédiába fordult a sorozat óta

Share

A Glee zenés, táncos szórakoztató sorozat azonnali siker lett, amint lementek az első részek a képernyőkön. Sajnos azonban a 6 évig futó sorozat szereplőivel sok tragédia történt. Tényleg létezik a “Glee átok”? Hátborzongató összefüggések következnek…

Corey Monteith

Ő volt az első tragikusan korán elhunyt Glee szereplő. Corey játszotta Finn Hudsont, aki igazi szívtipró volt a sorozatban. Sajnos Corey élete azonban nem volt mindig annyira vidám és menő, mint a sorozatbeli Finné. Corey 13 évesen már küzdött a függőségeivel, de akkor még a családja vele volt, hogy segítsen rajta. Elvonóra vonult, megúszta a börtönt, és Los Angelesbe költöztek a szülei, akik vigyáztak rá. Sajnos azonban 2013. július 13-án Corey mégis túladagolta magát. A színész a Glee első évadában igazi katartikus pillanatokat okozott a rajongóknak, amikor Marky Mark és a Funky Bunch Good Vibrations dalát énekelte, amiben arról rappelt, hogy milyen jó a drogmentes élet…Sajnos ő nem élt ezzel, mint a sorozatbeli Finn.

Jim Fuller

Jim Fuller rendezőhelyettest 41 éves korában éjszaka érte a halál álmában. Azt, hogy ezt mi okozta a mai napig nem tették közzé. A Glee 4. évadjában feltűnik egyébként Fuller neve, amikor két szereplő az esküvői vendéglistáját tervezi és felír rá egy vendégek, aki egy bizonyos Jim Fuller.

Nancy Motes

Nancy Motes produkciós asszisztens volt a Glee-ben. A nő emellett Julia Roberts féltestvére volt, akitől nem állt távol a szélsőséges önpusztító viselkedés. Nancy azzal a hatalmas nyomással élt együtt, hogy féltestvérei (Julia Robert és Eric) Hollywood leghíresebbjei. Nancy-t a fürdőszobájában találták holtan, miután sms-t küldött férjének és anyjának. Az sms-ben Julia Robertset okolta a depressziója miatt.

Becca Tobin

Becca Tobin, aki a Glee negyedik évadának köszönhetően vált ismertté (ahol a vezérszurkoló, Cheerios tag Kitty Wilde szerepét játszotta) szívszorító veszteséget élt át. A 28 éves lány elvesztette 35 éves szerelmét, Matt Bendiket. A férfi 35 éves korában titokzatos körülmények között halt meg egy hotelszobában Philadelpiában. A szakértők kizárták az öngyilkosságot, az alkoholt, és a drogokat is.

Mark Salling

A Glee egyik legnagyobb sztárja volt Corey mellett Mark, aki Puck-ot alakította a sorozatban. A színészről azonban néhány éve kiderült, hogy gyógyíthatatlan pedofil. A lefoglalt számítógépén 50.000 gyerekpornó fotó volt. A férfi benne volt egy rendkívül jól szervezett pedofil szervezetben is és a bíróságon bűnösnek vallotta magát. Az íteletet azonban nem várta meg, Mark felakasztotta magát, így menekülve a börtön előtt. Érdekesség, hogy a férfi az egyik Glee korai részben egy olyan dalt énekel, amiben megénekelte a saját felakasztását. Hátborzongató…

Naya Rivera

Naya Rivera egy pompomlányt alakította, akit nagyon szerettek a nézők. Sajnos a színésznő Corey halálának 7. évfordulóján került elő holtan egy tóból, ahová kisfiával csónakázott ki. Naya és 4 éves kisfia együtt szálltak hajóra, ám a kisfiút egyedül találták meg később. A kisfiú elmesélte, hogy anyukája visszatette a hajóba, amikor kiesett (vagy felborultak?), ám miután a fiát megmentette Naya magát már nem tudta. Az 5. évadban amelyben Corey emlékének tisztelegtek Naya énekelt egy dalt (If I Die Young – “Ha fiatalon meghalok”) amiben volt egy sor “Hajnalban elsüllyedek egy folyóban”. Véletlen lenne csupán? Mindesetre tragikus belegondolni, hogy ennyi szereplő lelte úgy a halálát, amiről előző években énekelt a Glee sorozatban.

Ezt olvastad már?

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *