LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Be kell valljam magamnak, hogy elfáradtam …

Share

Egy nő még azután is hisz a szerelemben, hogy összetörték a szívét. Felszárítja a saját könnyeit, egyedül győzi le a démonjait és akárhányszor kerül padlóra, mindig feláll. De erős nőnek lenni néha nagyon fárasztó.

Egy erős nő még azután is bízik, hogy elárulták. Nem szól vissza, ha mások rosszindulatúan bánnak vele, mert pontosan tudja, hogy ez róluk szól és nem róla. Tudja, hogy megérdemli a boldogságot és kitart emellett a nézet mellett. Még akkor is hisz magában, amikor mindenki más kételkedik benne.

De az igazság az, hogy ez néha fárasztó…

Fárasztó akkor is reménykedni, amikor sorra érnek a kudarcok. Fárasztó újra és újra meghallgatni az emberek kéretlen tanácsait arra vonatkozóan, mit hogyan kellene tennünk.

Fárasztó, hogy a sok elvárás és megfelelés közepette végül elveszítjük önmagunkat. De az is, hogy folyamatosan új kihívásokat állítunk magunk elé, hogy aztán legyőzzük és… még csak meg se ünnepeljük.

Belefáradtunk már, hogy túl sokat törődünk azokkal az emberekkel, akiknek nem számítunk. Belefáradtunk a sok gondolkodásba, a kemény próbálkozásokba, az álmatlanságba és a múlt árnyaiba is.

Annyira nehéz évek óta ugyanazokat a terheket cipelni a vállunkon. Közben pedig azt mutatni, hogy minden rendben van, mert erős nők vagyunk! És mi mindenre megtaláljuk a megoldást, mindent elintézünk, mindenre képesek vagyunk!

Az igazság azonban az, hogy az éjszakák szomorúan és magányosan telnek. Hogy időnként maga alá gyűr a fásultság és a kiégés. Hogy néha mi is örülnénk egy kis törődésnek.

De tudod, mit?

Van valami varázslatos az erős nőkben. Ők a fény a sötétségben. A remény. A szeretet. Ők akkor is továbbmennek, amikor már mindenki más feladta volna. És el is érik a céljaikat.

Erős nőnek lenni nem annyit tesz, hogy még akkor is mosolygunk, ha nincs minden rendben. Nem, ez annál sokkal több. Erős nőnek lenni azt jelenti, hogy semmi, ismétlem SEMMI sem állíthat meg minket.

Igen, néha fárasztó…

Néha meg kell állnunk pihenni, ám mindig folytatjuk. Talán előbb, talán később… De mindig.

Ez is érdekelhet:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *