LOADING

Type to search

Ez+az Rácsodálkozom

4 csillagjegy páros, akik ellentétesek, de mégis csodás párost alkotnak együtt

Share

Ismered te is a közmondást: az ellentétek vonzzák egymást, és ez bizony igaz is, főleg a következő csillagjegy párokra.

Halak + Szűz

A Halak nyílt, míg a Szűz inkább megőrzi az érzelmeit magának. De mivel ez a helyzet, így a Halaknak megvan a képessége, hogy megtanítsa a Szüzet arra, hogy jobban kiadja az érzelmeit, amit sokszor inkább el akar nyomni magában. A Halak hozzájárul a Szűz érzelmi stabilitásához, mivel ők a csillagjegyek egyik legjobb hallgatói. Ez a páros kényelmesen elbeszélget még a legkellemetlenebb dolgokról is, ráadásul ismertek arról, hogy praktikusan élnek együtt. A Szűz célorientált és terv alapú, míg a Halak bizonytalan, és kissé rendezett, és inkább úszik az áramlással. A Szűz viszont képes megtanítani arra a Halakat, hogy valóra váltsa a vágyait, és ne csak az érveket, és ellenérveket sorolja, amikor cselekedni kell. Ez azért van, mert a föld (Szűz) és a víz (Halak) kiváló páros alkotnak azzal, hogy összekapcsolják az érzelmi intelligenciájuk erősségeit, és erős párossá fejlődnek.

Kos + Mérleg

A Mérlegek béketeremtő jegyek, míg a Kos inkább hangosaskodó, és arcoskodó. Mivel a Mérlegek jók abban, hogy megtanítsák a Kosokat, hogy mielőtt kimondanának valamit előtte gondolkozznak, így sok konfliktust elkerülhetnek ezáltal. A Mérleg mindig imádni fogja a Kos félelmetes és bátor tempóját, és büszke lesz arra, hogy párja nem hagyja magát, és nem tűri az igazságtalanságot. A Kosok megtaníthatják a Mérlegeknek, hogy hogyan kell meghatározni a prioritásokat, amikor az élet nagy döntései kerülnek eléjük. Ez a heves tűzjegy és a népszerű légi jegy szilárd csapatot alkot, és együtt harcolnak az igazságosság és a bátorság zászlaja alatt.

Bak + Rák

A kettejük kapcsolata egy szorgalmas és erős duó. Mint a Halaknál és a Szűznél itt is dominál a víz és föld jel egyesülésének minden előnye, azaz a vízjelű jegy (Rák) jól vezeti ellentétes párját. Egyébként pont a Bak és a Rák az állatövi jegyek egyik legkedveltebb ellentétes párja. Mindketten értékelik a munka etikáját, és a praktikusság fontosságát és lelkesednek az egyszerű dolgokért. A Rák és a Bak az egyik legaranyosabb páros, mert a Bak örökre csodálja a Rák párja érzelmi nyitottságát. A páros mindig nyitott lesz arra, hogy biztonságot biztosítsanak egymásnak, és kifejezzék egymás iránt a legmélyebb érzéseiket.

Bika + Skorpió

Ők a csillagjegyek legintenzívebb párja. Ez a két jegy megtanítja nekünk, hogy hogyan kell a legnagyobb képességeinken túl is szeretni. A két jegy erős energiákat áraszt, és az élet mindig perspektíváját megpróbálják megélni. Náluk a mindent vagy semmit elv érvényesül. A Bikáról ismert, hogy kifogástalanul összpontosít, és szeret kis baráti köröket tartani maga körül. A Skorpió az egyetlen vízjel, aki csodálja a hatalmat, és szeret is ezzel élni. Akárcsak a Bak és a Rák esetében a Bikák és a Skorpiók és képesek arra, hogy munkamoráljuk miatt csodás párost alkossanak. Nyitottak és bátrak, ráadásul stabilan építik a karrierjüket. Fontos számukra azonban a magánélet, és szeretnek az elfoglalt életükben ide menekülni. Kötődnek a magántulajdonhoz, és ez biztonsággal tölti el őket. Keményen dolgoznak, karriert és a családi életüket ügyesen vezérlik, és a lehető legszorgalmasabban szeretik egymást, mert a Bika megteremti a Skorpió jegy számára azt, hogy kifejezze a sokszor nyers érzelmeit is.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *