LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Pótold, ami hiányzik: őszi ARCgenerál szuper maszkokkal és krémekkel

Share

A nyár, amennyire feltöltött bennünket emlékekkel és élményekkel, annyira le is szívta az energiánkat, a tartalékainkat, igénybe vette a hajunkat és a bőrünket. Épp ideje hát, hogy visszaadjuk a szervezetünknek, amit felhasználtunk: legyen újra ápolt és egészséges a megjelenésünk, mielőtt a hideg idő lecsap ránk!

COLO FESZESÍTŐ ARCPAKOLÁS KOFFEINNEL

Jó szívvel ajánljuk nektek a maszkokat, pakolásokat, hiszen nem csak 15 perc nyugalmat adnak a napunkhoz, hanem elvégeznek rajtunk egy mini kezelést is. Ez a verzió az élettelen, száraz bőrt hivatott rendbe tenni, egy igazi kis energiabomba az arcodnak.

NATICS DETOX MASQUE BHA ARCMASZK

Ez a maszk úgy tisztít és méregtelenít, hogy közben nem szárítja ki a bőröd: légiesen könnyű, folyékony állaga nem szárad meg teljesen a levegőn, így lemosni is nagyon könnyű, simogató érzés.

ÉVCA MATTÍTÓ HIALURONSAVAS- KOLLAGÉNES ARCKRÉM

Remek kombináció, ha a zsíros bőröd nem szereti a nehéz krémeket, de igényli a hidratálást, feltöltést. Az Évca terméke úgy végzi el ezt, hogy közben hagyja lélegezni az arcbőrt.

NACOMI GHASSOUL MAROKKÓI AGYAGPOR MASZKHOZ

Mi nagyon szeretjük a DIY maszkokat is, ez a mélytisztító pakolás pillanatok alatt kikeverhető sima vízzel, virágvízzel, vagy a hozzátartozó indikátorral, hogy aztán a vulkánin iszap megszabadítson bennünket az elhalt hámsejtektől és minden egyéb szennyeződéstől.

MAGISTER G-CELL SZŐLŐFÜRT PAKOLÁS

A legősziesebb gyümölcs nem csupán fogyasztásra alkalmas – tudtátok, hogy a szőlőből nyert növényi őssejtek remekül beválnak bőröregedés ellen? Bizony, érdemes kipróbálni ezt a luxus pakolást egy pohár bort kortyolgatva!

HOLIKA HOLIKA SKIN RRESCUER FÁTYOLMASZK KOLLAGÉNNEL

Semmiképp se hagyd ki a fátyolmaszk keltette, semmihez sem hasonlítható érzést, főleg, ha tele van olyan szuper hatóanyagokkal mint a kollagén. A használata során nem csak kívül, de belül is feltöltődsz!

OLIVE&OLIVA CAVIAR ARCKRÉM

Selymes bőrt eredményező, luxus érzetet keltő krém, amely megtartja a bőr rugalmasságát, csökkenti a gyulladásokat és harcol a káros behatások ellen. Ennyi kényeztetés mindenkinek jár!

Ez is érdekelhet:

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *