LOADING

Type to search

Élem Ez+az

7 dolog, amit akkor fogsz érezni, amikor a nagy ***életváltás*** ott toporog a sarkon!

Share

Néha, amikor életünk hamarosan megváltozik, megérezhetjük, mielőtt látnánk is a dolgokat a saját szemünkkel. Íme néhány olyan tapasztalat, amelyet közvetlenül a hatalmas váltás előtt élhetsz át. Lehet, hogy pont most?

Ez a lista segít neked is, hogy könnyebben rávilágítson, hogy éppen egy életváltás közben vagy!

#1 Kezdesz mindent elutasítani

Amikor elakadtunk az életben, a tagadás az a pajzs, amely megvéd minket önmagunktól, és attól a pániktól, hogy elismerjük minden rosszra fordult, és lehet, hogy nincs elég magabiztosságunk, hogy mindent meg tudjunk oldani egyedül. Amikor nagy életváltásban vagyunk, akkor közeledik egy olyan fordulópont, aminek a végén készen állunk arra, hogy összeegyeztessük azt, ami elég sokáig kikapcsolt minket. Ez azt jelenti, hogy fokozatosan kivonulunk a tagadás időszakából, át a dühbe, majd a sajnálkozásba, megbánásba sőt sokszor a szomorúságba is. De ha ezeken végigmész, akkor el tudod fogadni az életed, és olyan boldogság tör rád, ami még eddig soha.

#2 Elkezded elemezni a döntéseidet, amelyek elvezettek idáig

A nagy életváltozás ideje gyakran az önreflexió ideje is. Amikor rájövünk, hogy egyik fejezetből a másikba haladunk közben pedig gyakran megállunk, hogy számba vegyük, mi történt velünk előzőleg, és hogy ez hogyan járult hozzá a jelenlegi helyzetünkhöz. Ilyenkor mindennél jobban kezdünk öntudatosabbá válni, hiszen kezdjük felismerni, hogy miért kerültünk oda, ahol vagyunk és miért.

#3 Le fog tisztázódni, hogy mit is akarsz valójában

A tagadásból való kilépés folyamata egyben az összehangolódás folyamata is. Ha elismerjük, hogy mit nem akarunk, de azonosítani tudjuk, hogy mit akarunk csinálni az már szuper. Végre felfedezheted, hogy a kívánt dolgok megvalósítása nem inspiráló folyamat, hanem éppen demotiváló. Végre rájössz, hogy mi az, amire igazából vágysz, és ez jó dolog, még akkor is ha kényelmetlenséget okoz a folyamat során.

#4 Mindent el fogsz dobni, amit már nem szeretnél cipelni

Előfordulhat, hogy fizikailag elengeded a körülötted levőket. Az is lehet, hogy kitakarítod a szekrényt és a ruháidat, amelyek már nem felelnek meg neked. De az is lehet, hogy megváltoztatod a lakóhelyedet, vagy éppen már nem lépsz kapcsolatba a régi barátaiddal, esetleg újakat keresel. Nem akarod, hogy a múlt súlya lehúzzon, ezért fogsz lelki nagytakarításba.

#5 Régóta aktuális kérdésekre lesz időd

Ha meggyógyítod az életed egyik részét, az általában kisugárzik és megérinti az életed összes többi részét is. Ennek során előfordulhat, hogy más dolgokkal szeretnél foglalkozni, amelyek már régóta zavarnak. Amikor az életünk egy részét felemeljük, a többi részével is szeretnénk így tenni. De ne felejtsd el, hogy egyszerre csak egy dolgot kell tenned, ne terheld le teljesen magad!

#6 Újra felfedezed az önérzetedet

Természetes mellékhatása annak, hogy felismered, amit csinálsz és mi az, amit nem akarsz az életedben. Végre felismered, hogy ki vagy és ki nem. Ebben a folyamatban azt tapasztalhatid, hogy egy erősebb és tisztább önérzetet fedez fel magadban. Tudod, hogy mit akarsz, tudod, hogy miben vagy jó és tudod hogy mit akarsz megtapasztalni. Élj ezzel!

#7 Mély belső békét fogsz érezni

A tárolt érzelmek megtisztítása, a tagadásból való kilépés és annak a felfedezés után, hogy ki vagy – rájössz, hogy a mély belső béke pillanatai elérhetőek. Ez az állapot teljesen más lesz, mint az eddigiek. Kezded végre érzeni, hogy abban a pillanatban úgy vagy, ahogy szeretnél, és az életedet megváltoztató felismerés itt kopogtat az sarkon.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *