LOADING

Type to search

Élem Rácsodálkozom

8 jel, ami bizonyítja, hogy az az ember, akivel épp most találkoztál örökké az életed része lesz…

Share

Ha most ismerkedtél meg valakivel, és egyre közelebb kerültök egymáshoz, akkor lehet, hogy sikerült egy olyan barátot vagy társat szerezned, aki örökre az életed része lesz. De ezt miből lehet észrevenni? Vannak jelek, amik erre utalnak.

#1

Lehet, hogy rögtön nagyon jól kijöttél vele, de az is lehet, hogy ez eltartott egy ideig. Akárhogy is volt ez, te úgy megnyíltál ennek a személynek, mint senki másnak. Órákig beszélgettetek, és még így sem fogyott el a mondanivalód a számára. Ha még nem régóta ismered ezt az illetőt, akkor is olyan érzésed van, mintha mindig is az életed része lett volna.

#2

Valóban kétféle barátság van az emberek életében: azok a barátok, akikkel szívesen töltjük az időt, és teljesen el tudunk lazulni velük, és azok a barátok, akikkel bár kényelmesen vagyunk, kölcsönadjuk neki az autónkat, de az őszinte gondolatokra való nyitás csak izzadt próbálkozás marad.

#3

Ugyanúgy, ahogy közel érzed magad a családodhoz, ugyanúgy érzed magad ezzel az emberrel. Inkább már családtagnak tekinted őt mintsem csak ismerősnek.

#4

Ez a személy arra ösztönöz, hogy lépj előre. Beszéltek a céljaidról, az álmaidról és arról, hogy az élet mit tartogat még számodra. Tudod, hogy az évek múlásával is ok időt fogsz ezzel az emberrel együtt tölteni, mert amit szeretnél az nagyon hasonló, amit ő lát az álmaiban.

#5

Míg a nem teljesen őszinte barátok gyakran kedvesek veled, de a hátad mögött kételkednek benned, addig az örök barátod a legjobbat látja benned, legyen az bármilyen is. Ő hisz a lehetőségeidben, elfogadja a bocsánatkérésedet, és tudja, hogy ki vagy valóban mélyen.

#6

Nem kell erölködnöd azzal, hogy kitaláld, hogy mikor tudsz időt szakítani a barátodra, hogy lássátok egymást. Az együttlét éppen ugyanolyan elengedhetetlen része a mindennapjaitoknak, hogy valójában nem is kell ezen gondolkoznotok mikor találkoztok, hiszen úgyis ott folytatjátok, ahol befejeztétek az előző találkozót.

#7

A szeretet és a barátság igazi próbája nemcsak az, hogy kivel ünnepelhetnénk, amikor a dolgok jól mennek, hanem az is, hogy kiket hívnánk fel, amikor valami szörnyűség történik. Ha te ezt a barátodat hívnád fel, akkor tudod, hogy ő tényleg az igazi és örök barátod.

#8

A legnehezebb pillanatokban is emlékszel arra, hogy a világ nem tűnik olyan rossz helynek, mert ő is a részese. Ő folyamatosan emlékeztet arra, hogy sok embernek van jó szíve (ahogy neki is), és szeretnek téged (ahogy ő is teszi). Így az élet megéri, mert van valakid, akivel átvészelheted a jó és a mélypontokat is.

Neked van ilyen barátod akire illenek a fenti jelek?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *