LOADING

Type to search

Élem Rácsodálkozom

Ha ez a 6 dolog jellemző rád, akkor későn érő típus vagy! (De ezt ne bánd…)

Share

Ha rád valamelyik jellemző, akkor te is a későn érő típusok közé tartozol.

#1 Úgy érzed mintha lemaradnál az életről

Minden barátod randizott már egy csomót, és megismerték a jövendőbelijüket. Sőt! Néhányuknak már saját házuk van, és babájuk is. Közben te a hálószobádban romantikus könyveket olvasol és filmeket nézel a Netflixen. Te még sosem tapasztaltál meg egy gyönyörű szerelmi történetet – és egy idő után elgondolkozol azon, hogy valaha meg fogod egyáltalán? Nyugi, nem leszel örökké egyedül, de még várnod kell a Nagy Ő-re!

#2 Elég könnyen féltékennyé válsz 

Nehéz nem bosszankodnod, amikor meglátod, hogy valaki gonosz és tiszteletlen mégis boldogan jár valakivel, míg te egyedül vagy. Nehéz nem összehasonlítani magad valakival, aki a te korodban már családot alapít. Ráadásul sok olyan ember van, aki nem is próbálta keresni a szerelmet mégis rá talált, te pedig elszántan keresed, mégsem jön össze semmi.

#3 Mély bizonytalanság alakul ki benned saját magad iránt

Amikor körülötted mindenki kapcsolatban vagy, te pedig még mindig fájdalmasan egyedülálló vagy, akkor azt hiszed, hogy valami nincs rendben veled. A tükör előtt állsz, és azt kérdezed magadtól: miért nem érdekelek más embereket? Miért találnak párra mások a társkeresősőn én pedig miért nem? Úgy érzed, hogy valami hiányzik belőled, vagy valamit rosszul csinálsz.

#4 A barátaid élete izgalmasabb, mint a sajátod

Szeretsz arról hallani, hogy mit csináltak a barátaid a hétvégén, mert mindig szórakoztató történeteket mesélnek el. Neked sajnos nincsenek ezekhez hozzáfűzhető történeteid, így szinte könyörögsz nekik, hogy minden kis részletet osszanak meg veled, hogy végre úgy érezd, hogy veled is történik valami.

#5 A megszerezhetetlen emberekért lelkesedsz

 Kicsit kevésbé fáj, ha olyan embert szeretsz, akiről tudod, hogy nem volna szabad. Amikor egy hírességért vagy oda, akivel még sosem beszéltél, vagy olyannal, akiről tudod, hogy mással randevúzik az fáj, de hát legalább tudod, hogy mi fog történni. Ez sokkal kevésbé fáj, mintha egy olyan potenciális jelöltről derül ki, hogy elutasít, akit már nagyon megkedveltél. Nem tudod elfogadni az elutasítást, így nehéz számodra párt találni.

#6 Lehetőséged van arra, hogy többet megtudj magadról

 Annak ellenére, hogy éveket töltesz azzal, hogy azon agyalsz, hogy rossz volt hogy ilyen későn virágoztál ki, mégis áldásnak éled meg ezt. Mert a szingli éveid lehetőséget adtak arra, hogy kitaláld, hogy ki is vagy valójában és mit akarsz egy kapcsolattól. Még ennél is fontosabb, hogy ezek az időszakok megtanítottak arra, hogy hogyan éld túl önmagad. Ráadásul ez megerősített, és így kibírsz bármit. Tényleg bármit!

Ezt olvastad már?

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *