LOADING

Type to search

Családozom Élem Ez+az Inspiráció

Mondd a horoszkópját, mi pedig mondjuk, hogy milyen vele a párkapcsolat

Share

Sokszor nem könnyű a másikat kiismerni, de mindig jól jön egy kis plusz segítség, ami egyszerűbbé teszi az életünket. A csillagokban pedig minden meg van írva…

Kos

A kos szereti, ha minden figyelem rá irányul, aztán pedig eljátsza a megközelíthetetlent. Szereti a kihívásokat és hajsza izgalmát. De mindig csak addig megy el, amíg ő szükségét érzi. Szereti, ha gratulálnak neki, de utálja a túlzásba vitt gesztusokat. Szeret független lenni, de szereti azt is, ha te mellette vagy, hogy felvidítsd ha kell. Mindig pontosan tudja, hogy mit akar, ezért ne is akard meggyőzni. A kos olyan társra vágyik, aki magabiztos és a legnagyobb rajongója lehet, akivel együtt fejlődhet és akivel megtalálhatja az arany középutat. Mert ő mindig az egyenlőségre törekszik.

Bika

A bika hűséges, kedves és jólelkű ember. Kitart melletted, amíg te is kitartasz mellette. Viszont nála a bizalom mindennek az alapja, ezért ha egyszer eljátszod, soha többet nem fog bízni benned. Stabil és jól működő kapcsolatra vágyik és tökéletes kommunikációra, mert mindig tisztában akar lenne társa érzéseivel. Rendkívül érzékeny és gyakorlatias, ugyanakkor szenvedélyes és gyengéd.

Ikrek

Az ikrek jegyű embereket zavarbaejtően nehéz megérteni. Képesek egyszerre hidegek és melegek lenni, és az idő nagy részében rettentően bonyolultak, aminek az az oka, hogy az ikrek sokszor még a saját érzéseivel sincs tisztában. Éppen ezért türelmesnek kell vele lenni. Ha sikerül áttörni a kemény páncélon, akkor egy hihetetlneül szenvedélyes és melegszívű valakire bukkanhatsz. Szüksége van arra, hogy érezze a szeretetet és a kapcsolat nyújtotta védelmet, annak ellenére, hogy gyakran kiszámíthatlan és heves vérmérsékletű. De a végén kiderül, hogy nagyon is megéri kezdeni vele.

Rák

A rák egy igazi védelmező és egy vérbeli romantikus. Mindenáron gondoskodni akar és ugyanezt a gondos odafigyelést várja el cserébe ő is. A rák talán a legérzelmesebb az állatövi jegyek közül, de a legérzékenyebb is, és semmi másra nem vágyik jobban, mint egy mély és hosszútávú kapcsolatra. Nagyon fontos számára a bizalom, jobb nem eljátszani nála sem. Egy szenvedélyes és mindent átható párkapcsolatra vágyik, amelyben megoszthatja társával álmait, vágyait és legnagyobb félelmeit. Az egyéjszakás kaland nem az ő műfaja, akkor inkább kivár, mert tulajdonképpen nagyon jól elvan ő magában is.

Oroszlán

Az oroszlán könnyen unatkozni kezd, mert mindig az izgalmat és a kalandot keresi. Elméje tele van új ötletekkel és szinte sóvárog a spontaneitás után. Egy vérbeli vezető, akiben túlteng az energia. Olyan szerelemre van szüksége, aki felpezsdíti és megfűszerezi az életet, akinek hozzá hasonlóan őrült ötletei vannak. Megállás nélkül keresi az izgalmat és egy valóságos szívtipró. De ha egyszer sikerül lehántani róla a felső réteget, alatta megláthatod a lágy és finom belsőt. Isteni szerető és harcos egyszemélyben. Párkapcsolatában olyan valakire van szüksége, aki megadja neki a teret és az időt, hogy tudjon néha egyedül lenni, mert különben megfullad.

Szűz

Egy igazi időzített bomba, akinél soha nem tudhatod, hogy mikor tör elő egy szarkasztikus megjegyzés. Sokkal szellemesebb és okosabb, mint amilyennek tűnik és szarkazmusát arra használja, hogy bizonytalanságát palástolja vele, ezért semmiképpen nem kell támadásnak venni. A humor nála viszont a flört egyik eleme, amelyet nagyon gyakran be is vet, és szereti azt érezni, hogy erőfeszítéseket tesznek miatta. Ezért olyan társra vágyik, aki képes harcolni érte minden áldott nap és soha nem adja fel. Kiismerni viszont cseppet sem könnyű, mert teljesen soha nem mutatja meg az érzelmeit. Szüksége van arra, hogy a másik terítse ki a lapjait, mielőtt elkötelezné magát. Nagyon okos, szóval nem érdemes kijátszani. Még hátul is van szeme.

Mérleg

A Mérlegnek nem könnyű menedzselnie az érzelmeit. Nagyon érzékeny tud lenni, de sokszor nem tudja, hogyan fejezze ki egészséges módon a benne dúló érzéseket, és hajlamos nem tudomást venni róluk. Ezért olyan társra van szüksége, aki megérti őt vagy legalábbis megpróbálja megérteni. Egy jó beszélgetés viszont mindig le tudja venni a lábáról és minél mélyebben szántó témák kerülnek szóba, annál jobban el lehet bűvölni. Nem szereti az alkalmi kapcsolatokat, mert értelmetlennek tartja. Mély érzésekre, szenvedélyre és tartalmas dolgokra vágyik. Ha ezt mind megkapja, akkor örökre neked adja a szívét.

Skorpió

A skorpió nagyon óvatos. A magánéletének nagy részét szereti teljes titokban tartani és nem tárja a világ szeme elé. Valóban nehéz kiismerni. Igen agresszív és öntudatos tud lenni, bár azt mindig pontosan tudja, hogyan szerezze meg, amit akar. Ha a skorpió megoszt veled egy titkot, azt jelenti teljes mértékben megbízik benned. Ezért nagyon vigyázz, hogy soha ne veszítsd el a bizalmát, mert ha igen, akkor ott van vége a kapcsolatotoknak. Mivel nagyon kevés embernek nyílik meg, érezd magad nagyon szerencsésnek, hogy te is egyike lehetsz a keveseknek. Mert így a tiéd lehet a szíve és a lelke. Olyan valakire van szüksége, aki vágyik az érintésére és aki szexuálisan nagyon vonzó számára. Mert egy skorpiónak a szex művészet.

Nyilas

A nyilas egyszerűen kivirágzik a szabadságnak már csak a gondolatától is. Mert semmi másra nem vágyik jobban. A szabadság talán a legfontosabb számára, ezért meg se próbáld megfosztani tőle. Nem akar olyan emberrel kapcsolatban lenni, aki ezt nem tudja elfogadni. Mindez pedig azért van, mert nagyon független és képes megállni a saját lábán. Sok mindent megtapasztalt már életében, ezért nagyon jól tud gondoskodni magáról. Olyan társra van szüksége, aki nem csak észreveszi a függetlenség iránti olthatlan vágyát, de még fel is néz rá emiatt. Mindaddig lojális és hűséges lesz, amíg garantálni tudod a szabadságát. Nincs ideje játszadozni, ezért nem viseli el az ostobaságot. Légy vele őszinte, és ő is az lesz veled.

Bak

Az összes állatövi jegy közül talán a bak szívét a legnehezebb megnyitni. Ennek pedig az az oka, hogy mindaddig elrejti valódi énjét, amíg nem látja, hogy a dolgok tartanak valahová. Biztos akar lenni benne, hogy a másik elkötelezte magát iránta és akkor talán bebocsátást enged lelkének mélyére. De még ekkor is marad egy rész, amit megtart magának. Ezért nem meglepő, hogy nem a bak lesz az, aki megteszi az első lépést és igen visszahúzódó tud lenni az első randin. Azt szeretné, ha a másik vállalná a felelősséget, és egészen addig nem enged fel, amíg komfortosan nem érzi magát. Na de akkor…akkor végre megmutatja a laza és bolondos oldalát. Nem könnyű lehántani róla a rétegeket, de megéri a küzdelmet. Türelem…

Vízöntő

A vízöntő igazi vadóc. Egy különc. Spontán és excentrikus. Ő az, aki mindig lebegteti a másikat, aki eközben azon tűnődik, hogy vajon mi lesz a következő lépés. Olyan társat keres, aki megtölti életét és szívét kalanddal, mert számára ez élet egy nagy, soha véget nem érő kaland és azt akarja, hogy szerelme is elkísérje ezen az úton. Nem könnyű lehorgonyoznia valaki mellett, de ha egyszer megteszi, akkor az holtig tart. Küzd azzal, hogy egy helyben tudjon maradni, ezért jobb, ha hagyod, hogy sétálgasson, bárhová is vágyik a szíve.

Halak

A halak önzetlen és szerető társ. Lételeme a gondoskodás és ezt visszafelé is elvárja. Ha egyszer közel enged magához valakit, akkor derül ki igazán, hogy mennyire önzetlen tud lenni. Szüksége van, hogy érezze a felé irányuló tiszteletet és nem hajlandó beérni kevesebbel. Hatalmas életszeretet lakozik benne, alaptermészete boldog és pozitív. Azt szeretné, ha a partnere tekintete mindig csak felé fordulna, mert szereti ha úgy érzi, hogy ő a legkülönlegesebb lény a Földön.

Olvasd el ezt is:

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *