LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Tudom, hogy szereted, de ideje elengedned …

Share

Ha más helyen és időben találkoztatok volna, akkor talán együtt lehetnétek. Ehelyett egy olyan útkereszteződésben találtatok egymásra, ahonnan nem tudtok együtt menni tovább.

Azt mondja neked, hogy különleges vagy számára és kiemelkedő helyet foglalsz el a szívében. Ez mind gyönyörűen hangzik, ám amikor hozzáteszi, hogy „de”, már tudod, hogy sosem lesztek együtt.

Mindig törődni fog veled, de… ez nem a ti időtök.

Nagyon kedvel, de… nem akar komoly kapcsolatot.

Azt mondja, szívesen töltene veled időt, mint barát, ám amikor felhívod mindig kifogásokat keres, miért nem lehet veled.

Ekkor kell meghoznod azt a nehéz döntést, hogy szépen elsétálsz.

Mert ha valaki valóban törődik veled, akkor nem kér tőled olyat, hogy legyetek barátok, miközben tudja, hogy a szíved érte dobog. Akkor egyszerűen veled akar majd lenni és ennyi. Ha valaki igazán szeret, sosem hagy el.

Kérdezd meg magadtól: miért ragaszkodsz egy olyan szívhez, ami sosem lehet a tiéd? Kérdezd meg magadtól: ez az a szerelem, amiről mindig is álmodtál?

Az igaz és őszinte szeretet szabad. Örömet hoz az életedbe és a teljesség érzését kelti. Az igaz szerelem sosem hagy el.

És tudom, hogy nehéz hátat fordítani valakinek, akit szeretsz, mert az érzéseid tényleg valódiak. De sokkal többet érdemelsz, mint néhány kedves szó és a be nem váltott ígéretek.

Megérdemled, hogy tiszta szívből szeressenek, hogy mindenekelőtt téged válasszanak. Megérdemled, hogy biztonságban érezd magad az ölelésében.

Megérdemled, hogy tudd: létezik olyan férfi, aki mindig téged fog választani.

De ő nem az…

Tudom, hogy szereted, de ideje elengedned – önmagadért és a boldogságodért.

Mert az igaz szerelem meg fog érkezni hozzád a megfelelő pillanatban, és biztos lehetsz benne, hogy soha nem hagy el.

Ez is érdekelhet:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *