LOADING

Type to search

Ez+az Szépítkezem

Szuper közös és kreatív kollekciót hozott létre a LEGO és a Levi’s®

Share

Gyerekkorodban te is imádtál legózni? Ugye tudod, hogy felnőttként is nagyon menő a legózás? Most a kedvenc farmeredet is díszítheted különböző LEGO kockákkal, amiért a gyerekek és a felnőttek is odáig lesznek!

Ki ne szeretné a LEGO® kockákat, és kinek ne lenne legalább egy kedves emléke gyermekkorából (vagy akár felnőttkorából), ami LEGO kockákhoz kapcsolódik? Akár az útmutató alapján építesz, akár saját építményt álmodsz meg, a LEGO építés a legmegfelelőbb módja a kísérletezésnek és a kreativitás fejlesztésének. De kevesen vannak, akik a Levi’s®-nél jobban szeretik a kreativitást, a játékosságot és persze a végtelen személyre szabhatóságot. Éppen ezért jött létre a két ikonikus márka, a LEGO Csoport és a Levi’s® különleges kollekciója. 

Ez egy nagyon klassz együttműködés, az önkifejezés, a kreativitás, és a nosztalgia szellemében. A Levi’s® és a LEGO Csoport egyesíti erejét, hogy valami különlegeset, egyedülállót, mégis tagadhatatlanul jót alkosson. A tetszés szerint alakítható alaplapoknak köszönhetően a Levi’s® szó szerint egy új, tiszta vásznat nyújt a LEGO játék számára


mondta Karyn Hillman a Levi Strauss & Co. termékvezetője.

A kollekció exkluzív darabja az első hajlítható LEGO alaplap. A rugalmas szilikonból készült LEGO alaplapra a rajongók saját designt készíthetnek az idén bemutatott LEGO DOTS elemek segítségével.

A mozaikszerű lapocskákat közvetlenül az anyagba varrt alaplapra pattintva bárki megalkothatja saját designját a ruhadarabjain. A díszíthető alaplap a vintage Levi’s® Trucker és Dad Crop Trucker dzsekivel, ’93 Straight farmernadrággal, kapucnis felsőkkel, hosszú ujjú pulóverekkel és kiegészítőkkel együtt jelenik meg.

A tetszés szerint díszíthető darabokhoz tartozik még a Levi’s® és LEGO Csoport 110 LEGO® DOTS táskája is, így a rajongók tetszés szerint alkothatnak. A kollekció részét képezik azok a mintás rövidujjú pólók is, amelyek ugyan nem rendelkeznek alaplappal, azonban a két márka valóban egyedülálló együttműködését tükrözik.

Kedvenc Levi’s® darabjaid és a LEGO játékok iránti lelkesedésed most már egy lenyűgöző kollekcióban teljesedik ki, amely a nosztalgiát, a játékosságot és a kreativitást is ünnepli.

Kedvenc Levi’s® darabjaid és a LEGO játékok iránti lelkesedésed most már egy lenyűgöző kollekcióban teljesedik ki, amely a nosztalgiát, a játékosságot és a kreativitást is ünnepli.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *