LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Félek, hogy ha kitárom a szívemet, te egyszerűen kisétálsz az ajtón…

Share

Üzenet a jövőbeli szerelmemnek.

Fontosnak tartom, hogy tudd, milyen ember is vagyok valójában. Sajnos nem lesz velem könnyű dolgod.

Mindig is tudtam, hogy reménytelenül romantikus vagyok. Vágyom az igaz szerelemre, de a valóság az, hogy falakat építettem magam köré. Mert rettegek…

Irigykedem azokra a nőkre, akik könnyedén át tudják adni magukat a szerelemnek. Akik képesek a tenyerükön átnyújtani a szívüket a lehetséges fájdalmak ellenére is. Számomra ez nem könnyű dolog. Megnyílni és szeretni, miközben talán összetörik a szívemet.

Ez nehéz nekem.

Pedig mennyire vágyom rá!

Büszke vagyok arra, milyen jól kijövök az emberekkel. Arra is, hogy szívesen próbálok ki új dolgokat, hogy nem félek a hullámvasúttól, hogy szembe merek nézni az új kihívásokkal. De, amikor a szerelemről és a bensőséges kapcsolatokról van szó, akkor óvatossá válok.

Hiszen az embereket látszólag könnyű pótolni.

Félek, hogy abban a percben, amikor kitárom feléd a szívemet, te egyszerűen kilépsz az ajtón. Mert találtál valakit, aki szerinted jobb, mint én. Ez a te választásod, ezért nem hibáztathatlak, de rettegek tőle.

Ami az érzelmi szerencsejátékot illeti, inkább visszafogottan teszem meg a téteket. Félek attól, hogy mi lesz, ha nem sikerül. Mi lesz, ha megsérülök? Mi lesz, ha összetörik a szívemet?

Szóval, leendő szerelmem, sajnálom, hogy nem lesz könnyű dolgod velem. Kitartásra és türelemre lesz szükséged ahhoz, hogy meg tudd hódítani a szívemet. Előre is sajnálom, ha néha eltaszítalak. Ez nem azért lesz, mert nem szeretlek.

Mindössze magammal fogok harcolni ezekben a pillanatokban. A vágy, hogy kinyissam feléd a szívem, fog szembemenni az eszemmel. De ilyenkor lesz rád a legnagyobb szükségem.

Sajnálom, hogy még mindig félek a csalódásoktól a múltbeli veszteségeim miatt. Nem tudtam őket elengedni, pedig nagyon szeretném. Tehát légy türelmes velem, mert nagyon szeretnék újra nyitott lenni.

Tudom, hogy el fogok rejtőzni előled a kezdetek kezdetén, de remélem, elég kitartó leszel ahhoz, hogy rám találj. Tudom, nem ez lesz a legkönnyebb kapcsolatod, de megígérhetem: abban a pillanatban, amikor kinyitom a szívem kapuját, ezüsttálcán fogom neked átnyújtani minden szeretetével.

Annyira foglak szeretni, amennyire más még soha nem szeretett.

Csak kérlek…

Tarts ki mellettem!

Ez is érdekelhet:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *