LOADING

Type to search

Lakom

Gordon Ramsay tengerparti nyaralója eladó! Mutatjuk az *álomingatlant*, ahová azonnal beköltöznénk

Share

A híres séf 2017-ben újítatta fel a nyaralóját, amit most mégis csak elad. A szerencsés új tulajdonos egy meghitt csodás kilátással rendelkező otthont tudhat majd magáénak. Bárcsak mi vehetnénk meg!

A híres tévéséf még 2017-ben vásárolta meg a volt Lloyds banképületet, amit stílusos nyaralóvá alakított Anglia egyik legszebb tengerparti városában, Cornwallban.

Fotó: JOHN BRAY

A britek kedvenc nyaralóhelyén nem olcsóak az ingatlanok, Ramsay közel 3 millió fontért árulja a nyaralót, ami három szintes és minden jóval berendezett.

A magas mennyezetű lakást gyönyörű ablakszárnyak díszítik és eredeti kandalló mellett melegedhetünk, ha kint hideg lenne az időjárás.

4 hálószoba található a lakásban, amit a modern belső terek tesznek még tágasabbá. Persze kint is van hely a teraszon, ahol több személyes pihenő bútor és egy minibár áll a rendelkezésünkre.

A nyaralóhoz tartozó terasz
Fotó: JOHN BRAY

Ha éppen arra vágysz, hogy egy tengerparton élj, és van felesleges 2,75 millió fontod akkor máris a tiéd lehet a Pokol konyhája séfjének nyaralója. Kihagyhatatlan ajánlat!

A nappali egy kis részlete
Fotó: JOHN BRAY
Az egyik hálószoba
Fotó: JOHN BRAY
A konyha
Fotó: JOHN BRAY
Az egyik nappali és pihenő helyiség
Fotó: JOHN BRAY

Ezt láttad már?

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *