LOADING

Type to search

Élem Rácsodálkozom

Ha meg akarod tartani a szerelmedet, akkor ezt a 6 dolgot tartsd be

Share

Nem csak férfiként érdemes megfogadni a következő tanácsokat, hanem nőként is.

Természetes, hogy egy kapcsolat sosem lehet állandóan ideális, és boldog. Mindig jönnek nehézségek, és buktatók is.

Bármit is csinálsz, mindig győződj meg arról, hogy te mindent megtettél annak érdekében, hogy megmentsd a kapcsolatodat. Ezek a tettek ugyanis hozzájárulhatnak ahhoz, hogy még sokáig együtt legyetek (ha tényleg együtt kell lennetek!)

#1 Mindig kommunikálj

Ez nem azt jelenti, hogy egész nap üzenetekkel kell bombázni a másikat, hiszen mindenkinek vannak tennivalói, projektjei amin dolgozunk és határidőnk, amit be kell tartani. Inkább kis lépésekben, de mutasd ki, hogy gondolsz rá. Írj neki jó reggelt smst, vagy küldj neki napközben egy képet, amiről eszébe jutsz. Lefekvés előtt, ha nem együtt alszotok el, akkor mindig üzenj neki. A kommunikáció segít a kapcsolatot megtartani és könnyebbé teszi azt, hogy a másik tudja, hogy mit gondolunk. Az egyszerű “másikra gondolás” feldobja a kedvesünk napját, és megmarad a kettőtök között lévő tűz is.

#2 Éreztesd vele, hogy ő az egyetlen a szobában

Nőként mindig azt szeretnénk érezni, hogy mi vagyunk a párunknak a legszebb. Ha férfiként elviszed a párodat valahová, ahol sok ember jelen van, akkor mindig hangsúlyozd ki, hogy akivel vagy azt szépnek tartod. Tedd nyilvánvalóvá, hogy figyelsz a másikra és nem csak elnézel a válla fölött. Nincs annál rosszabb érzés, ha a párunk mást stíröl, miközben beszélünk hozzá… Úgy fejezd ki a szereteted és rajongásodat a másik iránt, hogy tényleg érezze, hogy neki te vagy a legszebb, legragyogóbb, legszexibb. Az elején lehet, hogy ez fura lesz, de mindenképpen fontos lépése egy kapcsolatnak!

#3 Emlékezz a neked elmondott dolgokra

Igen, figyelni kell! Azokra a véletlenszerű tényekre. Azokra a kis történetekre, amit a párunk elmesél nekünk esténként az ágyban. Ez tudatja ugyanis a másikkal, hogy figyelsz rá, és fontos számodra amit mond. Persze nehéz a sok információ között mindent megjegyezni, de tudd, hogy a párod legjobb feketéjét a közös római utatok során itta, vagy hogy ötödikben balesetet szenvedett és fél a magasságtól azóta. Emlékezz a szívfájdalmaira, és ne felejtsd el te is kiönteni neki a szíved, hogy ő is elraktározhassa a hasonló információkat rólad.

#4 Mutass érdeklődést a dolgai iránt

Persze a lányok és nők sok olyan dolgot tesznek, amik a fiúnak nem igazán érdekesek, de fontos, hogy néha a férfiak is részt vegyenek ezekben, hogy kapcsolatot teremtsenek. A párod szereti a jógát? Menj el vele egyszer jógázni! Imádja a romantikus komédiákat? Egyszer bírd ki és nézz meg vele egyet! Előfordulhat, hogy a végére egészen megtetszik egy-egy szokása, hobbija, vagy programja és közösen vághattok bele egy-egy új dolog kipróbálására. Ne veszítsd el az érdeklődésedet iránt, csak mert nem vagy hajlandó kipróbálni új dolgokat!

#5 Éreztesd vele, hogy szívesen vagy vele

A nők sosem akarják úgy érezni, hogy ők teher a férfiak számára. Amikor arra kérnek téged, hogy légy velük, akkor tényleg légy velük, és örülj ennek. Légy izgatott, mutasd meg neki, hogy vágysz arra, hogy részt vegyél a közös beszélgetésekben, programokban, és próbáld meg megnevettetni. Nyisd ki az ajtót a másik előtt, mutasd meg neki a téged érdeklő dolgokat és fedezzetek fel együtt menő helyeket, és új élményeket. Mindig emlékezz arra, hogy a nő választja ki, hogy kivel szeretné eltölteni az idejét, így tenned kell azért, hogy veled töltse azt!

#6 Légy nyitott a szándékaival kapcsolatban

Igen, félelmetes lehet, hogy más valaki irányít, ám ha ez megtörténik, akkor sem a világ vége. Hagyd, hogy a nő irányítson, még ha ez ellentmond a kultúrális szabályoknak is. Nőként fontos, hogy ne félj attól, hogy megmutasd, hogy erős vagy. Ha a férfi ebben partner, akkor azt azt jelenti, hogy nem fog megfutamodni, és érdemes vele maradnod!

Tudjuk, hogy nincs tökéletes ember, és nincs tökéletes kapcsolat sem. A fenti pontok közül ha akár egyet is beiktatsz a kapcsolatba már sokat tettél magatokért! Hidd el, megéri az energiát!

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *