LOADING

Type to search

Rácsodálkozom

Ismerd meg te is a *2-2-2 randi* szabályt, ami már sok párkapcsolatot mentett meg!

Share

Nehéz kiszakadni a mókuskerékből, de néha újra vissza kell térni a randizós korszakba, mert ezek az esték segítenek egymásra találni.

Egy kutatás szerint a gyermekes pároknak problémáik vannak azzal, hogy időt találjanak a romantikára. A felmérés azt mutatta, hogy az emberek 36%-a szinte sosem megy el randevúzni a párjával, míg 30%-uk csak havonta egyszer. De mit lehet azért tenni, hogy jobb legyen a kapcsolat? Íme egy szabály, ami segíthet!

Íme a szabály, ami bevált már nagyon sok embernek

A Reddit felhasználók egy zseniális módot találtak arra, hogy érdekessé tegyék a házasságukat. A megkérdezett párok a nászéjszakájukon megígérik egymásnak, hogy betartják a 2-2-2 egyszerű szabályt, ami így szól

  • 2 hetente szánnak egy napot arra, hogy a társukkal legyenek
  • 2 havonta az egész hétvégét a pihenésre és a romantikára összpontosítják
  • 2 évente egy hét szabadságot vesznek ki, és bármit megtesznek együtt, amire csak a szívük vágyik.

Azok, akik már régóta használják a 2-2-2 szabályt, azok megerősítették, hogy ez a szabály csodát tett az életükkel.

Az emberek még mindig azt kérdezgetik, hogy meddig tart a mézeshetünk? Azt hiszem addig, amíg tartjuk magunkat a 2-2-2 szabályhoz.

mesélte egy fórumozó

Elsőre lehet, hogy nehéz betartani ezt a menetrendet, de a szabály valójában meglehetősen rugalmas, ezért nem kell kényelmetlenné válnia. 

Egy blogger házaspár kipróbálta a 2-2-2 szabályt, és azt mesélték, hogy ez segített fenntartani a kapcsolatuk virágzását. Elárulták, hogy teljesen más menetrendet dolgoznak ki, mert eddig mindig valami fenyegette a randevújuk estéjét, de ezzel a zseniális szabályozással mindig van mit váriuk és újra ott az izgalom a kapcsolatukban.

A feleség, Amanda javasolja a szabály való bátor eltérést, mert nem lehet minden párnak mindig tartani magát a 2-2-2 szabályhoz. Nyugodtan állítsatok be 1-1-1 vagy 2-1-1 esetleg 2-1-2 értékelt. Fontos még, hogy tervezzetek előre (pénzügyileg is!), mert a további nyomás még jobban megkönnyíti a dolgokat a partnereddel és csak arra tudtok fókuszálni, hogy jól érezzétek magatokat.

Te szoktál a gyerek vagy gyerekek mellett randizós estéket tartani a kedveseddel?

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *