LOADING

Type to search

Ajánlom Családozom Kipróbáltuk Szépítkezem

A legkíméletesebb babafürdetők, amiket szeretni fog a csöppséged

Share

Újdonsült anyukaként biztosan sokan gondban vagytok, mivel és hogyan ápoljátok gyermeketek érzékeny bőrét. Könnyű elmerülni a hatalmas kínálatban, de mi most megkönnyítjük a dolgotokat és mutatunk hat olyan kozmetikumot, ami kifejezetten a legapróbbak számára készült és bátran használhatjátok őket!

VERA NATURA BABAFÜRDETŐ TEJ SÁRGABARACKMAG & LIGETSZÉPE

Kis kacsa fürdik…de miben is? Csupa olyan természetes hatóanyagban (tenzidekben), amely a lehető legkíméletetesebb módon távolítja el a szennyeződéseket, miközben nem sérül a bőr védőretege, ráadásul a növényi olajok még ápoló hatásukat is kifejtik.

MAGISTER PRODUCTS HIPOALLERGÉN FÜRDŐ – ÉS TESTÁPOLÓ KRÉM

Az ország egyik legépszerűbb ilyen jellegű terméke már klinikailag igazoltan is hipoallergén, így már semmi akadálya, hogy te is kipróbáld és vegyszermentesen tisztítsd meg, vagy éppen extra ápolásként vesd be kisbabád bőrén, hiszen ez a termék többféleképpen is alkalmazható.

DORA NATURA LEVENDULÁS NATÚR TUSFÜRDŐ

Ha kedveled a népi gyógymódokat és magad is szívesen használsz gyógynövényeket, mért ne próbálhatnád ki akár gyermeked bőrén is a hatásukat? Nagymamáinktól tudjuk, hogy például a kamilla, vagy a levendula milyen szuper dolgokra képes, ismertesd meg velük kisbabádat is.

DORA NATURA KÖRÖMVIRÁGOLAJOS BABAFÜRDETŐ ÉS SAMPON

Újabb ősidők óta kedvelt és máig megbízhatóan teljesítő gyógynövényt ajánlunk figyelmetekbe, nem beszélve a gyönyörű csomagolásról, ami a Dora Natura termékeket jellemzi.

HERBARTING KAMILLÁS BABAFÜRDETŐ

A márka kínálatában számos baba és kisgyermek kozmetikumot találhatunk, nekünk most erre a kamillás fürdetőre esett a választásunk, mert hisszük, hogy ez akár az egész család kedvencévé válhat, ha egyszer kipróbálja.

DOVE BABY SENSITIVE MOISTURE ILLATANYAGMENTES FÜRDETŐ ÉRZÉKENY BŐRŰ BABÁKNAK

Ha te a nagy világmárkákra esküszöl, akkor számotokra a Dove Baby vonala lesz a nyerő: ez például egy semleges pH-jú, kíméletesen tisztító, illatanyagmentes fürdető, ami már újszülöttkórtól használható.

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *