LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

5 különbség a *lélektárs és az élettárs* között

Share

Sok tévhit kering az élettársi és a lélektársi kapcsolat körül. A lélektárs az, aki azért jön be az életedbe, hogy valamire megtanítson, ami által meghaladhatod önmagadat. Az élettárs pedig valaki, akiben megbízol, akit teljes szívből szeretsz.

Összeszedtük a legszámottevőbb különbségeket a lélektárs és az élettárs között.

1. A lélektárs valamilyen leckét próbál megtanítani neked

A lélektársak egy szerető, egy barát vagy egy családtag képében léphetnek az életedbe. Azért vannak, hogy valamit megtanítsanak neked. A feladat és az útmutatás végén általában kilépnek az életedből elképzelhetetlen szívfájdalmat hagyva maguk után.

Az élettárs az erő és a támogatás az életedben, lelki és érzelmi kapcsolat is van köztetek. A nehézségeken együtt mentek keresztül, egymás kezét fogva, vállat vállnak vetve.

2. Hatalmas különbség van a kapcsolódásban

A lélektársak között mindig nagyon mély a kapcsolat. Általában intenzív érzelmek övezik, és tele vannak átmenettel. Ám a gyönyörű tapasztalatok legtöbbször megtört szívvel végződnek. A lélektársak karmikus feladatokat hoznak magukkal, amelyeket ebben az inkarnációban kell teljesíteni.

Az élettársak hasonló történetekkel kapcsolódnak egymáshoz, hosszú távon együtt maradnak. Legtöbbször nincs meg az a mély és karmikus kapcsolat, mint a lélektársnál, viszont a szeretet egy életre szólhat.

3. Különbség van az egymáshoz fűződő viszonyban is

Amikor találkozol a lélektársaddal, úgy érzed, mintha mindig is ismertétek volna egymást. Hasonló a gondolkodásmódotok, megérintitek egymást a személyiségetekkel. Ez vonzza egymáshoz mágnesesen a lélektársakat.

Az élettársad eltérő háttérrel rendelkezik, eltérő utakat jártatok be, viszont így is sok minden köthet össze benneteket. Szeretnétek többet megtudni egymásról, tanulni a másiktól. Nyugodtan érzitek magatokat egymás jelenlétében, a szeretet végül mély és örök barátsággá alakul.

4. A lélektárs többet tud rólad, mind gondolnád

A lélektársak között egy magasabb rendű kapcsolat van. Ismeritek egymás gondolatait és vágyait anélkül, hogy kimondanátok azokat. Nincs szükség szavakra az érzelmek közvetítéséhez.

Az élettárssal fizikailag vonzódtok egymáshoz, vágytok egymás értékeinek a megismerésére. A lelkitárssal való kapcsolat mindig érzelmi, amely a magaslatokba és a legmélyebb gödrökbe tud repíteni. Az élettárssal való kapcsolat egyszerre érzelmes, intellektuális és tiszta.

5. A lélektárs mindig élettapasztalatot hoz

A lélektárs egy meghatározott időpontban lép be az életedbe, akkor jönnek, amikor valamit le kell tudnod zárni. Elképesztő tanulságok származnak ezekből a kapcsolatokból. Ugyanakkor egy ilyen kapcsolódás nemcsak a legjobbat, hanem a legrosszabbat is ki tudja hozni belőled.

A kapcsolat egy élettárssal sem könnyű. Viszont nincsenek ott a karmikus feladatok, amelyek hatással lennének a kapcsolatra. Ezek a kapcsolatok tiszták és egészségesek, ilyenkor mindkét fél készen áll a megállapodásra, miközben továbbra is megmarad a saját egyéniségük.

Az is lehetséges, hogy a lélektársad az élettársad, és az is, hogy az élettársi kapcsolat mély lélekkapcsolattá válik. A legnagyobb különbség a lélektársi és az élettársi kapcsolat között, hogy az egyiket te választod, a másikat viszont az élet sodorja az utadba.

Ez is érdekelhet:

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *