LOADING

Type to search

Élem Ez+az

Ha ezt a 7 dolgot megteszi neked, akkor jó helyre adtad a szíved

Share

Az igazi szerelm sokszor tettekben nyilvánul meg, és nem szavakban. Ha ezeket már tapasztaltad a kapcsolatodban, akkor tudhatod, hogy jó helyen van a szíved.

Megadja neked az idejét

Az idő a szeretet legkevésbé alábecsült formája, ezért amikor odaadja neked az idejét, megbízhatsz benne. Más kézzelfogható dolgokkal ellentétben az idő a legkényesebb, mégis a legjelentősebb dolog egy ember életében. Az idő nem csak azt jelenti, hogy veled van, de azt is jelenti, hogy az összpontosítása és a figyelme rád irányul, amikor együtt vagytok. Ha nem hiszed, hogy az idő értékes, csak kérdezz meg olyan párokat, akiknek a szerelmi nyelve a minőségi együtt töltött idő!

A szavait tettekkel is kifejezi

A szavakat a legkönnyebb kimondani, és valójában ezek igénylik a legkevesebb erőfeszítést. Ha a kedvesed a tetteivel is alátámasztja a szavait, akkor biztonságosan megbízhatsz benne.

Nem érvényteleníti az érzéseidet

Vannak olyan emberek, akikben nem lehet megbízni, mivel nem tudják kezelni a sebezhetőséget. Amikor elfogadja az érzelmeidet olyannak, amilyenek, ez a megbízhatóság jele. Nem kell mindig együtt lennetek, de az érzéseiddel mindig tisztában van.

Tisztelettel bánik veled

Azt gondolhatnád, hogy ez a tisztelet magától jön, de ez nem adottság, ez a randevúk és a kapcsolat kialakulása után nyerhető el. Ha látod, hogy tisztel úgy ahogy van, tiszteli az általad elmondott dolgokat, a családododat, és a cselekedeteidet, akkor bízhatsz benne.

Nem ítéli meg a múltadat

Mindannyiunknak van egy bizonyos traumája és fájdalma a múltjában. Ha nem a régi rossz döntéseid alapján ítél meg téged, akkor tudod, hogy nemcsak partnered, hanem igaz barátod is a párod. A múltadon soha nem változtathatsz, bármi is legyen, de ha megbízható párod van, akkor a jelenetek és a jövőtök számít majd nektek.

Türelmes és kedves veled

A szerelem türelmes és kedves – szólnak az idézetek, ám mielőtt átadnád valakinek a szívedet, nézd meg, hogy milyen ember, amikor csalódott, vagy éppen dühös. Figyeld meg, amikor nem az történik velük, amit akarnak. Vita közben is megértőek és türelmesek veled vagy ilyenkor olyan szavakkal támadnak, amik a legjobban fájnak?

Nem játszik játszmákat

A kis játszmák haszontalanok, ha olyan partnert keresel, amely működő kapcsolathoz vezet. Ha szívedben megbízhatsz benne, akkor tudod, hogy nincs időtök a játékra. Az az ember, aki komolyan foglalkozik veled nem játszadozik az érzelmeiddel!

Ha egy kialakuló kapcsolatban vagy fontos, hogy te is türelmes és kedves legyél a másikkal, hiszen nem tudhatod, hogy aki veled szemben ül milyen sérüléseket hordoz. Ha nincs közös jövőtők úgyis előbb vagy utóbb ki fog derülni.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *