LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

A mérgező emberek nem engednek el harc nélkül

Share

A mérgező emberek nem fognak csak úgy elengedni. Nem hagyják, hogy harc nélkül távozz az életükből.

A mérgező emberek sosem fogják tiszteletben tartani a döntésedet. Hiába akarod őket kiiktatni az életedből, mert megkeserítik a mindennapjaidat, nem fognak csak úgy elengedni.

Nem hoznak érett döntéseket, nem választják az egyszerű utat.

Még a döntéseikért és a viselkedésükért sem vállalják a felelősséget. Harcolni fognak, hogy maguk mellett tartsanak. Könyörögnek majd, hogy bocsáss meg nekik. Minden felelősséget a viselkedésükért a szüleikre, az exeikre, a nevelésükre fognak hárítani.

Ha nem dőlsz be nekik, taktikát váltanak…

Téged fognak hibáztatni. Azzal fognak vádolni, hogy hazudtál. Mert nem is szeretted őket igazán. Igyekeznek majd meggyőzni arról, hogy maradj velük. Fel fogják sorolni az összes hibádat, az összes ballépésedet, amit a múltban elkövettél, hogy megmutassák, ők még így is kitartottak melletted.

Mindent megtesznek, hogy elpusztítsák az önbecsülésedet.

És végül maradj…

Tudd, hogy a mérgező emberek nem harcolnak tisztességesen. Oda ütnek, ahol a legjobban fáj. Felemlegetik a durva szakításokat, álhíreket terjesztenek rólad a neten, mindenkinek elmondják majd, hogy te hagytad őket cserben.

Megpróbálják elérni, hogy belásd: könnyebb mellettük maradni, mint harcolni ellenük. De nem engedheted meg, hogy irányítsanak. Ne válaszd a „könnyű” utat! Erősnek kell maradnod! Azt kell tenned, ami a saját mentális egészséged szempontjából a legjobb!

A mérgező emberek megérdemlik, hogy elhagyd őket.

Ne érezd magadat bűnösnek emiatt. Ha el akarsz menni, akkor menj. Ne gondold át a döntésedet, ne hagyd, hogy felelősségre vonjanak. Mindig van választási lehetőséged.

Nem kell rájuk hallgatnod.

Nem kell velük maradnod…

Ez is érdekelhet:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *