LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Ti megálmodtátok, a Natics megalkotta: ilyen lett a márka 2020-as közösségterméke (x)

Share

Idén ismét több fronton is nagyot ment a magyar luxusmárka, amely indulása óta töretlen kedvencünk és a napjaink szerves része: közkedvelt és egyedülálló C 20 szérumuk Magyar Termék Nagydíjat nyert, újabb dizájnváltás történt, ami, ha lehetséges, még exkluzívabb külsőt eredményezett a termékeknek és ebben az évben is megmutatták, mennyire figyelnek vásárlóik igényeire, hiszen a követők ismét szavazhattak arról, milyen krémet használnának szívesen tőlük. Ennek eredményeképp született meg a DÉCOL, azaz a nyak-és dekoltázsápoló hialuron krém, amelyet most örömmel mutatunk be nektek!

Az új kozmetikum létrejötte többfordulós szavazás eredménye: a My Natics Facebook csoport tagjai (amelyet a legfrissebb hírekért, kedvezményekért és szuper tippekért is érdemes követni) voksolhattak a funkcióra, az állagra és a főbb hatóanyagokra is. Nagyon érdekes látni, hogy a pattanáskezelés és a hidratálás mellett mindig hatalmas tábor áll ki a ránctalanítás mellett, amely idén győzedelmeskedett is, így született meg végül egy visszafogott, finom, édeskés illatú, rendkívül könnyed textúrájú, többfunkciós tónusjavító fluid, amely elsősorban most a megereszkedett, rugalmasságát vesztett, látható bőrfelületekre készült, de megelőzés céljából is érdemes használni.

Talán már felesleges kihangsúlyozni, hogy ez a termék is 100 %-ban vegán, curelty free és minősített natúrkozmetikum, de nem árt tudni, hogy a márka esetében ez nem egy újhullámos dolog, hanem már a kezdetektől törekedtek ezekre a minősítésekre.

Nem csupán az arcunk, hanem a nyakunk és a dekoltázsunk is gyakran árulkodik bőrünk állapotáról, hiszen épp úgy kipirosodhat, megereszkedhet és ráncossá válhat, mint az orcánk. Ezért nagyon fontos, hogy ezekre a területekre is hangsúlyt fektessünk és akár napi szinten, akár kúraszerűen ápoljuk őket. Emiatt a DÉCOL sokoldalúan használható, akár nappali, akár éjszakai krémként, viseljünk bármilyen ruházatot, nem fog nyomot hagyni rajta, hiszen pillanatok alatt beszívódik a bőr mélyebb rétegeibe.

forrás: www.natics.hu

Ezek az aktív hatóanyagok garantálják a sikert, miszerint a bőr hidratált lesz, feszesebbé válik, a ráncok halványodnak, az igénybevett felületek regenerálódnak – és természetesen isteni illatot is kapunk a használat közben.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy sokkal könnyebb meglőzni a problémát, mint kezelni, ezért már 25 éves kor felett is érdemes ránctalanító készítményeket használni, ez pedig tipikusan egy olyan krém, amelyet minden bőrtípus szívesen vesz, hiszen úgy ápol mélyebb szinteken, hogy közben nem nehezíti el a bőrt és csupa olyan hatóanyagot tartalmaz, amit a száraz, a kevert és a zsíros bőrtípus is ugyanolyan jól hasznosít, évszaktól függetlenül, sőt, kifjezetten ajánljuk nektek a szeles, húvösebb időkre, hiszen véd a káros környezeti hatások ellen is.

Egy extra tipp: ha inkább az arcod, vagy akár a karod, kézfejed területén jelentkeznek a ráncok, akkor azokon a területeken is nyugodtan próbáld ki, lehet, hogy nagyobb kedvenced lesz, mint az arra való speciális krémek.

A DÉCOL krémet nem csak a Natics webáruházában tudjátok megvásárolni ezen a linken, de 188 DM üzletben is kapható!

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *