LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Ezt tanácsolják a férfiak: így lehet elérni a boldog házasságot

Share

Néha a férfiaknak szükségük van egy kis biztatásra, hogy a legjobbak legyenek a házasságban, és a férjszerepben. A Brightside-dal számos férfi osztotta meg a tanácsait, amelyek nekik beváltak. Érdemes a listát átböngészni, mert sok fontos tanács van benne mindkét nem számára!

Legyél nyitott könyv

Legyél nyitott és őszinte a feleségéddel. A kommunikáció minden sikeres párkapcsolat alapja, hiszen a másik fél meg akar ismerni téged, és szüksége van arra, hogy megismerd. Az emberek változnak az évek során, és ha nem kommunikálsz, akkor egy nap azt veszed észre, hogy egy idegen mellett ébredhetsz fel.

Mindig hallgasd meg a másikat (ne csak úgy tegyél, mintha hallgatnád!)

A kommunikáció egy dolog, de meg kell tanulnod a hallgatást is. Az elfogadható dúdolás és bólogatás a helyes pillanatoknál nem megbocsájtható. A nők pontosan tudják, hogy mikor nem figyel a férfi, így bele kell fektetned az energiát abba, hogy figyeled, hogy mit mond és tényleg beszélgettek.

Ne vágd a fejéhez a hibáit!

Felejtsd el, hogy a partnered hibáira összpontosítasz! Lásd a saját szemeddel, hogy milyen vagy, és milyen a másik.

Ne testálj a partneredre minden házimunkát

Ne dobd rá a házastársadra az összes házimunkát. A feleséged nem kiszolgáló személyzet, az otthonod pedig nem hotel. Te is ott élsz, abban a térben, abban a családban. Vedd ki a részed abból, hogy rendben tartod. Időnként nem árt megfőzni egy-egy vacsorát sem.

Ne mások előtt vitatkozzatok

Mindketten egyenrangúak vagytok ebben a házasságban, ezért hasonlóan kell cselekednetek a gyermekeitek körül és a nyilvánosság előtt. Ne feledd, hogy példát mutatsz a gyerekeidnek arról is, hogy hogyan viselkedjenek majd ők is később a saját házasságukban.

Ne flörtölj mással!

Nincs semmi baj, ha megnézel egy elhaladó gyönyörű nőt, de ha már le is szólítod, hogy megismerd akkor már probléma van.

Ne szólj vissza azonnal a vitában

Ha úgy érzed, hogy elveszíted az önuralmadat, akkor ne gyorsítsd fel az érvelést. Inkább számolj 10-ig és gondolkozz azon, hogy miért szerettél bele a párodba, majd utána mond ki azokat a szavakat, amiket ki akarsz.

Ne gondold, hogy okosabb vagy nála!

Az, hogy az egyik területen többet tudsz nála, nem jelenti azt, hogy egy másik körben nem fog köröket rádverni. A feleséged az érzelmi intelligencia királynője, és agya a bölcsesség temploma. Ezt soha nem felejtsd el!

Ne próbáld folyamatosan megoldani a problémáit

Előfordul, hogy a nők csak arra vágynak, hogy meghallgassák őket.  Legközelebb, amikor bosszantó forgalomról vagy kellemetlen munkatársáról beszél, ajánld fel, hogy csinálsz neki egy habfürdőt, hogy le tudjon nyugodni.

Éreztesd vele, hogy mennyire szereted

Tegyél erőfeszítéseket arra, hogy emlékeztesd a párodat arra, hogy milyen csodálatos minden nap együtt, és mennyire hálás vagy azért, amit csinál és mennyire boldoggá tesz, mert melletted van.

Ne beszéld ki a háta mögött a partneredet

Te és a házastársad egy csapat vagytok, ezért ne gúnyolódj rajta és ne panaszkodj más embereknek róla. Mit éreznél ha ő is ezt tenné veled? Nah ugye!

Ne félj csókot adni!

Csókold meg reggel, éjjel, és bármikor amikor úgy érzed, hogy titokban csókot akar. A meghittséged olyan tűz, amely életben tartja kapcsolatodat, ezért élvezd, amennyire csak tudod.

Ez is érdekelhet:

Ezt olvastad már?

via

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *