LOADING

Type to search

Ajánlom Ez+az Főoldal Inspiráció Rácsodálkozom

Október a borzongás hónapja! A Goodstuff magazin szerzőinek izgalmas könyveit ajánljuk!

Share

Az ősz beköszöntével eljött a bekuckózás, a forró csokoládék és a meleg plédek időszaka. Persze ez a mennyei kép nem lenne teljes egy izgalmas, borzongató könyv nélkül. Mivel október a borzongás hónapja, összeszedtük Goodstuff szerzőink körömrágós, végigizgulós krimi és thriller könyveit.

Hidas Judit – Elveszve (Álomgyár kiadó)

A Goodstuff főszerkesztőjének repertoárjában nemcsak szívet és lelket simogató, illetve romantikus regények vannak. Az Aranykör első része, az Elveszve, egy szívszorító és fordulatokkal teli történet egy anyáról, akinek elrabolják a gyermekét.

Figyelem!

A regény egy anya lelkének mélységeibe vezet el minket, ezért nemcsak a borzongás, hanem az elérzékenyülés is garantált.

Fülszöveg

Létezik rosszabb rémálom egy szülő számára, mint a gyermeke elrablása?

Dóra élete teljes és boldog volt. Szerető család vette körül, karrierje felfelé ívelt, minden tökéletes volt, amíg el nem rabolták kétéves kisfiát a játszótérről. Minden kártyavárként dől össze benne és körülötte.

Őrült hajszába kezd és semmi más nem számít már neki, csak hogy megtalálja a fiát. Egy tapasztalt nyomozó, Puskás András és két számítógépes zseni tinédzser lesz segítségére. Az idő előrehaladtával a szálak sehova nem vezetnek, a nyomok kihűlnek, mígnem két év múlva ugyanonnan, ugyanúgy el nem tűnik egy másik gyermek is.

A nyomozás új lendületet kap és kontinenseken át vezet egy szörnyű és váratlan végkifejletig. Egyre inkább úgy tűnik, hogy nem a fia elrablása lesz Dóra legsúlyosabb és legsötétebb megpróbáltatása. Mire lehet képes egy anya, hogy visszakapja gyermekét?

Hidasi Judit, a nagy sikerű Gondolatmappa című könyv szerzője ezúttal egy anya lelkének mélységeibe vezet minket. Egy szívszorító és fordulatokkal teli történet arról, hogy milyen változásokhoz és tragédiákhoz képes egy szülő alkalmazkodni azért, hogy visszaszerezze a gyermekét.

Rendeld meg a könyvet itt!

Hidasi Judit – Keresés (Álomgyár kiadó)

Az Aranykör 2. része, a Keresés, megmutatja, hogy néha semmi sem az, aminek látszik. Az ügy részletei tovább bonyolódnak, a körömrágós pillanatok pedig egyre jobban elszaporodnak. Egy izgalmas thrillerhez méltóan a megoldásra csak az utolsó oldalakon derül fény. Ne csodálkozzunk, ha képtelenek leszünk letenni! 🙂

Fülszöveg

Mire képes egy nő, hogy megvédje a családját?

Az Elveszve című regény csak a bűntény felderítésének első lépése volt. A lebilincselően izgalmas thriller második részében az ügy tovább bonyolódik, és szép lassan rájövünk, hogy valójában nem is sejtjük, mi áll a háttérben…

A történet kezdetén, egy távoli szigeten hőseink feje fölött egyre több viharfelhő gyűlik. Dóra és segítői igyekeznek megfejteni a rejtélyt, mi történt Dóra édesapjával, és mi köze van a gyerekek eltűnéséhez egy negyven évvel ezelőtti paktumnak.

Talán a mindig váratlan helyzetekben megjelenő kegyetlen, fekete ruhás férfi lehet az egész ügy kulcsa? Hogyan folytatódhat a nyomozás egy távoli szigeten, ahol Dóráék lépten-nyomon újabb titkokra bukkannak? 

Dóra és Puskás nyomozó kibontakozó szerelmét beárnyékolja egy politikai összeesküvés is, amelynek szálai a legbefolyásosabb emberekig vezetnek.

Rendeld meg a könyvet itt!

Ludányi Bettina – Kettőnk titka (Álomgyár kiadó)

A Goodstuff szerzőjének könyvsorozata a függőség lélektanát járja körül. A Kettőnk titka és a Kettőnk bűne egy mély és izgalmas történet egy lányról, akinek az életét a legszélsőségesebb módon változtatta meg a függőség. A könyv által nemcsak a pszichológiai kérdésekre kapjuk meg a választ, de a függő lét nehézségeibe is bepillantást nyerhetünk.

Fülszöveg

Mi az erősebb: a függőség vagy az akarat?

Niki Varela alkoholista. Lassan egy éve nem iszik, mégis különös dolgokat tapasztal maga körül. Időről időre üres borosüvegek tűnnek fel a lakásában. Hiába állítja, hogy nincs köze hozzájuk, még a legjobb barátnője sem hisz neki. Nem is csoda, hiszen egyetlen betörésre utaló jel sincs.

Alexios Hallas pszichológust valaki felkérik egy nyomozáshoz,így hozza össze a sors Nikivel. Hiába foglalkozik évek óta függőkkel, még így sem ismeri fel időben, mi folyik a lány körül.

Egy alkoholfüggő képzelgéseiről lenne szó csupán, vagy valaki az őrületbe akarja kergetni a lányt? Mi a különbség a valódi tettes és az áldozat között? Meddig képes egy függő uralkodni a sóvárgáson, ha mindent elveszít, ami fontos volt számára?

Ludányi Bettina írónő új regénye, a Kettőnk titka ezúttal a függőség lélektanát járja körül. A pszichológiai thriller és a pszichológiai dráma jegyei keverednek össze egy történetben, amelynek nem fogod kitalálni a végét.

Rendeld meg a Kettőnk titkát itt!

Rendeld meg a Kettőnk bűnét itt!

Ludányi Bettina – Nyomodban (Álomgyár kiadó)

A Nyomodban kiváló választás egy hűvös, őszi délutánra. A krimiben a romantika a fűszer, és ebből a regényből sem hiányozhat az írónőtől jól megszokott pszichológiai szál. A történet a veszélyes személyiségek lélektanába enged bepillantást. Érdekel a pszichológia? Akkor a Kettőnk titka és a Kettőnk bűne után ezt a könyvet se hagyd ki!

Fülszöveg

Te megszegnéd a törvényt, ha egy élet lenne a tét?

Daisy Carvalho Serra, a rendőrség tanácsadó nyomozója mocskos ügybe keveredik. Egy olyan gyilkosságban segíti a rendőrség munkáját, amelyben az elkövetés módja nagyon emlékezteti egy korábbi ügyre. Csakhogy az akkori sorozatgyilkos már halott.

Oliver Walsh, a helyi bűnszervezet, a Fantomok egyik vezető beosztású bűnözője, vádalku fejében segíti a helyi erőket az információszerzésben.

A nyomozás nagy erőkkel zajlik, ám van a rendőrök között valaki, aki sokkal többet tud, mint amennyit megoszt a hatóságokkal. Vajon ki az, és mi a célja a hallgatással? Hogyan birkózik meg Daisy a két gyilkosság között húzódó párhuzammal, és egyáltalán mi köze van az esetekhez? Milyen messze megy el a gyilkos, ha a bosszúvágy hajtja?

Ludányi Bettina írónő regénye ezúttal egy árulással és cselszövéssel teli világot tár az olvasók elé, ahol nem tudni, ki jár előrébb egy lépéssel: a gyilkos vagy a rendőrség. Titkok, hazugságok, valamint az ész és a szív harca egyetlen történetbe csomagolva.

Rendeld meg a könyvet itt!

Ludányi Bettina – Meghasadt valóság

Ez a regény a pszichopaták pszichológiájába enged bepillantást. Egyszerre érzelmes, izgalmas, a végén pedig egy olyan fordulat vár, amire biztosan nem számítottál. Egy titkokkal és kérdésekkel teli világ tárul az olvasó elé, amelyben semmi sem valódi, semmi sem igaz.

Fülszöveg

Te mit tennél, ha a saját emlékeidben sem bízhatnál?

Sophia Santillo látszólag nyugodt és egyhangú életet él Nápolyban, ám a felszín alatt megannyi szörnyű titkot őriz. A csontig hatoló fájdalom és rettenet még annyi év után is uralja életét. Egészen addig, amíg nem találkozik a sármos üzletemberrel, Nico Bellonival. Vajon a férfi méltó lesz rá, hogy a lány megossza vele riasztó múltját?

Sophia biztos abban, hogy soha többé nem kell szembenéznie a szörnnyel, aki tönkretette az életét, ám egy telefonhívás minden reményét lerombolja: bántalmazója újra szabad. Hiába szentelt éveket arra, hogy feldolgozza a történteket, minden újra összeomlik körülötte. Főleg, miután fény derül a valódi igazságra.

Ki a titokzatos szörnyeteg, és mi köze a lányhoz? Mi zajlik egy pszichopata fejében, és hogyan lesz egyáltalán valakiből gyilkos? Milyen mértékben befolyásolja a környezetünk, hogy mivé válunk?

Rendeld meg a könyvet itt!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *