LOADING

Type to search

Ez+az Rácsodálkozom

Az ausztrál tűzoltók újra meghódítják a szívünket a jó ügy érdekében

Share

1993 óta lelkesedhetünk az ausztrál tűzoltók naptáráért, amivel mindig egy jó ügyet támogathatunk. Idén a tűzoltók ismét megpróbálják a 2021-es évünket egy kicsit vidámabbá tenni a cuki állatokkal karöltve.

Jótékonyságból készítették el az első naptárukat az ausztrál tűzoltók, amivel a helyi gyermekkórház alapítványát támogatták. Az akciójuk annyira jól sikerült, hogy az évek alatt 3,2 millió dollárnyi pénzt gyűjtöttek össze különböző jótékonysági szervezet számára. Ahogy alakul ez az év, 2021-ben is szükségük lesz a segítségünkre. Hogy 2021-ben kiket támogathatunk a szexi falinaptárral? Elárulják:

A 2019 és 2020 eleje különösen pusztító idő volt, és a világ szomorúan olvasott Ausztráliáról, hiszen rengeteg bozottűz tombolt szerte a kontinensen. A becslések szerint egymilliárd állatot vesztettünk el a különféle őshonos vadon élő állatainkból. Bár a tűzesetek elmúltak, viszont az elpusztult bokrok nem teszik lehetővé, hogy az állatok visszatérjenek a természetes élőhelyeikre. Ebben az évben a legutóbbi tűzvész által okozott sérült vadállatok kezelésének segítségét tűztük ki. Vásárolj egy naptárat, és mentsd meg egy állat életét!

mondta a naptár kitalálója és létrehívója

És akkor jöjjenek a képek, amik a te faladon is lóghatnak, ha ezen a weboldalon megrendeled és ezzel támogatsz egy jó ügyet is!

https://www.australianfirefighterscalendar.com/

Íme egy kis ízelítő képsorozat a naptárból

Íme a tavalyi sorozat:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *