LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció

Ennek az 5 csillagjegynek legnehezebb megtalálnia a szerelmet

Share

Sokan első látásra képesek szerelembe esni, míg mások heteket és hónapokat őrlődnek, amire át tudják adni magukat az érzéseiknek. De kik azok, akiknek valóban nincs könnyű dolguk, ha egy új kapcsolatról van szó?

Bak

A bakok nem kapcsolatellenesek és nem félnek az elköteleződéstől sem…sőt, éppen ellenkezőleg. Szerelembe esni viszont már egy kicsit bonyolultabb dolog számukra. Mindig van más fontosabb, mint a saját érzéseik, még akkor is, ha ezek tényleg hatalmas érzések. Mivel célorientáltak, nem szeretnek olyan dolgokba fektetni, amelyekben nem látják teljesen a végeredményt, és mivel a szeretet elég nagy ugrást igényel tőlük, érthető módon ez nem könnyű számukra.

Szűz

Ahogy a többi föld elemű jegynek, úgy a szűznek is nehéz ellenállás nélkül átadnia magát a szerelemnek. Élvezik a tervezgetést és büszkék arra, hogy ők irányítják az életüket. Azonban, ha a szerelem egyszer beúszik a képbe, nehéz megtervezni a saját és a másik ember reakcióit. A szűzeknek nehéz ezt elfogadni, és hagyni, hogy a szívük vezesse őket. Tudják, hogy a szerelem gyakran kiszámíthatatlan és kaotikus, ezért nem szívesen hagyják magukat ilyen helyzetbe sodródni.

Skorpió

A skorpióknak nincs ellenükre a szerelem és a párkapcsolat. Tekintve a hatalmas mennyiségű szenvedélyt és odaadást, amelyre egy skorpió képes, sokat tudnak adni a partnerüknek. Azonban igen bizonytalanok a másik érzéseit és szándékait illetően. Bár mindennél jobban szeretnének elmerülni a szerelemben, attól félnek, hogy ha ezt megteszik, túlságosan kiszolgáltatottá válnak a másik számára. Ha viszont megvan a bizalom, akkor nem fogják vissza magukat, de még ekkor is el kell telnie egy kis időnek, hogy biztonságban érezzék magukat.

Vízöntő

A vízöntők rosszhíre, amely szerint érzelemmentesek és nem tudnak teljes mértékben részt venni egy kapcsolatban nem áll messze az igazságtól. Az biztos, hogy nem ők a túlcsorduló érzelmek kifejezői, de azért nyugalom… nincsenek beoltva a szerelem ellen. Ám kétség kívül nem könnyű fejest ugraniuk ilyen bonyolult és mély érzésekbe. Beletelik egy kis időbe, már csak azért is, mert a függetlenségükre is gondolniuk kell…

Bika

A bikák tényleg nagyon elkötelezettek a szerelem iránt, de ez nem jelenti azt, hogy könnyen szerelmesek lesznek. Mindig tudják mit akarnak, és az első találkozás után már általában azt is, hogy az a bizonyos ember megéri-e az erőfeszítéseket. Biztosra akarnak menni, és egyfajta megerősítést szeretnének, hogy a másik az, akinek hiszik. Jelentős időt vesz igénybe, hogy megismérjék a másikat, mielőtt továbblépnének a kapcsolatban. Még ha az érzéseik erősek is, akkor is visszatartják magukat addig, amíg teljesen biztosak nem lesznek abban, hogy a másik ragaszkodik-e hozzájuk.

Ez is érdekelhet:

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *