LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Emlékezz rá, hogy a nagy változások előtt mindig sötétebben látjuk az életünket…

Share

Az életben gyakran kell szembenéznünk nagy változásokkal. Amikor egy ilyen váltáshoz érkezünk, elveszettnek és legyőzöttnek érezhetjük magunkat. Ám az élet nem véletlenül akar kilökni a komfortzónánkból.

Ha megérint a változás szele, cselekednünk kell. Vagy szép szóval, vagy nehéz helyzetekkel, de az élet mindig rábír minket arra, hogy változtassunk önmagunkon és az életünkön. Mi döntjük el, melyik szóra hallgatunk.

Már nem söpörhetjük a szőnyeg alá a problémákat. Nem tagadhatjuk tovább, mi történik körülöttünk valójában.

Azért jutottunk el a változáshoz, mert már arra sem emlékszünk, mikor voltunk utoljára igazán jelen a testünkben. A napok csak telnek felettünk, egyáltalán nem vagyunk tudatosak. Évek óta ugyanazokat a problémákat hajtjuk újra és újra.

Annyira maguk alá gyűrtek már minket az erodáló negatív gondolkodási minták, hogy lassan nem lesz választásunk: TENNÜNK KELL VALAMIT! Ideje elengedni őket!

Bár a felszínen minden változás kényelmetlen, valójában varázslat történik. Az elengedés és az újjászületés varázslata. A változás tulajdonképpen ébredés. Az új éned felébredésének ideje, amikor rájössz, hogy a régi mintáid már nem visznek tovább.

Az évek során, amelyek önutálattal és negatív gondolkodással teltek, még nem voltál elég öntudatos ahhoz, hogy rájöjj: többet érdemelsz. Ezért érzed most magadat kényelmetlenül. Az ismerős helyzeteket feloldódnak, és új köszönt az életedbe.

Új és jobb.

Amint felébredsz, felismered, hogy itt az ideje valami nagynak. Végre meglátod, hogy elég erős vagy a csodák teremtéséhez.

Tudom, hogy a változás, a nagy áttörés félelmetes, kényelmetlen, és kiszakít a komfortzónádból. Ugyanakkor a régi életed már nem tartogat számodra semmit. Inkább visszatart, mint előrevisz. Ezért van szükséged az újra.

Ezért csapott meg a változás szele. Bármennyire is nehéznek tűnik, épp az történik veled, amire ebben a pillanatban szükséged van.

Itt az ideje a következő fejezetnek.

Ez is érdekelhet:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *