LOADING

Type to search

Lakom Rácsodálkozom

Ez a legvarázslatosabb átalakítás: egy 110 éves fából könyvtárszobát alakítottak ki

Share

Ahelyett, hogy kivágta volna a haldokló fát, újabb életet adott neki!

Sharalee Armitage Howard teljesen megsemmisült, amikor megtudta, hogy idahói otthona előtt ki kell vágnia a 110 éves fát. A nő több mint 10 évig figyelte, ahogy a fa lassan pusztul és haldoklik a szeme előtt, így nem volt szíve megválni a fa maradványától. Egy viharban a fa nagy ágai letörtek és tönkretettek egy alatta parkoló autót, úgyhogy gyorsan cselekednie kellett.

fotó: Facebook

A nő felkereste a Little Free Library nevű nonprofit szervezetet, akiknek célja, hogy életben tartsák a könyvek iránti szeretet azáltal, hogy közösséget építenek kreatív technikák segítségével. Amerikában a szervezet már 75.000-es könyvtárat hoztak létre 88 különböző ponton. A szervezet úgy döntött, hogy segít a 110 éves fa újrahasznosításában, és kis könyvtárat álmodtak meg oda.

A szakértők belülről kifaragták a tuskót, tetőt építettek rá és hangulatos belső teret csináltak, ami igazán hívogató lett. Miután elkészült az alap , hozzáadtak néhány könyvespolcot, és kőlépcsőket szereltek fel, amelyek a könyvtár hangulatos kuckójához vezetnek.  A kis fából kialakított könyvtár világítást is kapott és azóta az egész világ a csodájára jár.

Ugye milyen szép lett?

Ezt olvastad már?


Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *