LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Ha ez a 7 dolog jellemző rád, akkor a spirituálisan magasabb szinten lévő emberek közé tartozol

Share

Ha már te is elindultál az úton, vagy már egy ideje ráléptél erre az ösvényre, akkor érdemes tovább olvasnod, mert lehet, hogy ismerős lesz néhány részlet….

A lelki ébredés során úgy érezzük magunkat, mint egy kisgyerek, amikor beszabadul az édességboltba. Mindent meg akarunk kóstolni, de azt sem tudjuk, hol kezdjük. Korábban el sem tudtad volna képzelni, hogy ilyen jól is érezheted magad, miközben az érzést nem tudod elmagyarázni senkinek. Azoknak az embereknek, akik megtapasztalták ezt az ébredést úgy változik meg a magatartásuk és a dolgokhoz való hozzáállásuk, hogy észre sem veszik magukon.

1. Már nem hiszel el mindent, amit hallasz vagy olvasol.

Semmit nem hiszel el elsőre, amit a vezető hírekből megtudsz, inkább kétszer vagy háromszor leellenőrzöd, hogy valóban hiteles-e az a bizonyos információ. Híradót amúgy se nézel, helyette inkább más alternatív forrásokhoz fordulsz a folyamatos tájékozatatásért. Mindent megkérdőjelezel és állandó küldtetésben vagy, minél többet megtudj az élet dolgairól.

2. Nem a “menő fősodort” követed.

Az előző ponthoz kiegészítésképpen: nem foglalkozol a Black Friday és egyéb vásárlási dömpingre felhívó akciókkal. Ha nincs kedved, nem mész munka után a kollégákkal meginni valamit, hanem inkább megnézel egy dokumentumfilmet a Netflixen és készítesz magadnak egy egészséges vacsorát. Egyszóval pont az ellenkezőjét csinálod annak, amit a társadalom jó része. Foglalkozol a testeddel és a lelkeddel, odafigyelsz magadra, rendszeresen meditálsz és edzel… És nem gondolod, hogy jobb lennél bárkinél. Csak tudod, hogy mi a jó neked és azt csinálod.

3. A spirituálisan felébredt emberek meg akarják menteni a világot.

Ha te is közéjük tartozol – márpedig tudjuk, hogy oda tartozol – akkor megértetted, hogyan működik a bolygó és mi, miért történik. Tudod, hogy nem szennyezhetjük tovább a környezetet, tudod, hogy nem terjeszthetjük tovább a gyűlöletet, nem keveredhetünk értelmetlen háborúkba és erőszakos cselekményekbe. Tudod, hogy ha az emberiség boldogulni akar, akkor nem élhetünk szétszakadva. Lehet, hogy emiatt sokan álmodózónak vagy egyenesen hippinek tartanak, de nem foglalkozol ezzel. Inkább törődsz tovább is az emberiséggel és a környezettel úgy, ahogy idáig is tetted.

4. Szeretsz egyedül lenni.

Mivel nem értesz egyet azzal, amilyen irányba haladnak a dolgok, inkább elkerülöd az embereket és helyettük a saját társaságodat élvezed. A zsúfolt, zajos helyektől úgyis csak feszült és kiegyensúlyozatlan leszel, ezért ha lehet inkább elkerülöd ezeket. A természet, egy könyvesbolt vagy egy csendes kávézó a te helyed…

5. A spirituálisan felébredt emberek nyitottak minden újdonságra.

Annak ellenére, hogy megvan a saját véleményed a világról, nem zárkózol el az nézőpontok és vélemények elől. A felébredt emberek, mint te, már eléggé lecsendesítették az egójukat ahhoz, hogy megértsék, az ötleteik talán nem mindig a legjobbak, és nyitottak arra, hogy meghallgassanak másokat is. Tudod, hogy az ember folyamatosan fejlődik és mindig megadod magadnak az esélyt a fejlődésre. Tudod, hogy a világnak segítségre van szüksége és tudod, hogy ez veled kezdődik. Ha mind meghallgatjuk egymás ötleteit és véleményét, sokat léphetünk előre.

6.Hajlamos vagy nem szeretni a hatalmat.

Valószínűleg észre sem veszed, de mindig megkérdőjelezed a hatalmat és nem érzed magad fenyegetve a magasabb pozícícióban lévőktől. Tudod, hogy az egyenruhájuk alatt ők is csak emberek, és veled egy szinten vannak. Bár valószínűleg betartod a társadalom törvényeit, mégsem tetszik a rendszer és idegenkedsz a törvényektől és azoktól, akik be akarják tartatni.

7. Mindenben megtalálod a mélyebb értelmet.

Az univerzumot és annak minden rejtélyét úgy látod, mint amiről gondolkodni és beszélgetni kell. Nem bírod a felszínes csevegést, helyette képes vagy órákat vitatkozni a kvantumfizikáról és a galaxisokról. Nem érdekelnek a pletykák és más alantas témák sem. Mindenben az élet értelmét keresed, és észreveszed az univerzum apró jeleit, mint például egy pillangót, amely az rászállt az ujjadra.

Ez is érdekelhet:

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

1 Comment

  1. Bakk Erzsébet 2020-10-30

    Hálásan köszönöm, hasznos információkat találtam,.igen rá kelett ismernem Önmagamra.
    Rátaláltam Önmagamra, sok mindent megértettem. Áldott legyen az Úr! Az Atya Fiú és Szent Lélek névében Ámen!

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *