LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Ez most neked szól, ha azt hiszed, soha nem találod meg az igazit

Share

Valószínűleg te is unod ezeket a kérdéseket:

Komoly kapcsolatot keresel?

Nem akarsz megházasodni?

Az igazira vársz?

Nem unod a randizást?

Tényleg ilyen nehéz manapság pasit találni?

Volt idő, amikor hosszan elemeztem magamban ezeket, és azt, hogy vajon mások hogyan látnak engem. Én vagyok az örök szingli, aki oly’ divatos manapság? Vagy egy kevésbé divatos kékharisnyás, aki örökké a macskáival fog élni? Lehet egyáltalán kérdezni ilyen dolgokat ebben az évszázadban? Kell nekem ezekre a kérdésekre válaszolnom?

Attól is függ, hogy ki kérdezi. A barátaimmal unalomig voltam képes elemezni, hogy megint miért nem jött össze, és bizony olyan is előfordult, hogy inkább választottam egy üveg bort és egy jó bulit az agyalás helyett.

A lényeg tulajdonképpen ugyanaz: te mit gondolsz magadról? Szánalmas és szomorú szingli vagy, aki esténként a párnájába sír, vagy határozott erős ember, aki éppen élvezi azt az életszakaszt, amiben éppen van?

Tudom, ez akár óráról órára, napról napra is változhat. Egyik reggel tele vagyunk tervekkel és energiával, másnap tényleg a cicánk az egyetlen élőlény, akire kíváncsiak vagyunk.

Csak azt tudom neked mondani, amit a saját életemből megtanultam: nincs recept arra, hogy ki és mikor találja meg a társát. Annyit azonban mindenképpen megtehetsz, hogy felkelsz, és összerakod a hiányzó darabkákat valami varázslatos és csodálatos dologgá.

Nem kell hangosan tiltakoznod a szerelem ellen, mert valahol, a szíved legmélyén te is tudod, hogy vágysz rá. Ugyanakkor talán félsz is tőle, mert amikor véget ér, megint te maradsz az ágyadban meg a cicád. (Azért az sem olyan rossz ám…)

Eljön a nap, amikor készen állsz arra, hogy randizz és nevess, és ne vedd komolyan azt, amit nem kell. Előfordul olyan is, amikor újra hinni fogsz abban, hogy társra lelsz.

Engednünk kell, hogy az élet meglepjen új és újabb csodákkal. Te ott vagy magadnak. Legyél jóban magaddal, ezt bármikor megteheted!

Ez is érdekelhet:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *