LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Így ápold ősszel a zsíros bőröd!

Share

Sajnos a nyár és a meleg idő megszünésével nem enyhülnek egyenes arányban a zsíros bőrre jellemző problémák, a fokozott faggyútermeléssel, a pattanások és mitesszerek kialakulásával éven át foglalkozni kell. Mivel napjaink nagy részét maszkban töltjük és beindult a fűtési szezon is, még több hatásnak van kitéve az arcbőr, amelyek leginkább negatív hozadékkal járnak. Ebben a cikkben hat olyan kozmetikumot mutatunk nektek, amelyekkel orvosolhatjátok és kordában tarthatjátok a bőrproblémáitokat!

CREMIO COSMETICS AZULENE CREAM BŐRNYUGTATÓ ARCKRÉM AZULÉNNEL

A zsíros bőr ugyanúgy igényli a hidratálást, viszont nem baj, ha olyan krémet választunk erre a célra, amely nem fokozza a faggyútermelést, vagyis nem fog még jobban csillogni tőle az arcunk. Ez a Cremio darab észrevétlenül és gyorsan teszi a dolgát, csökkenti a gyulladásokat és még mattítja is a bőrt.

CREMIO COSMETICS RICH SERUM

Ha biztosra akarsz menni, keverj pár csepp olajat az alapkrémedbe (ne félj, nem lesz tőle zsíros), így még több értékes növényi kivonattal ápolhatod a bőröd, amelyekre szüksége van.

MAGISTER RODUCTS PISTACCHIO CRÉME GELEÉ

Ha már ezerféle krémet kipróbáltál, de mindegyiket valahogy túlságosan nehéznek érezted a bőrödön, akkor ennek adj még egy esélyt, mert nagy eséllyel be fog válni: szuperkönnyű, mintha nem is kennél fel semmit, pedig közben tele van értékes hatóanyagokkal, amelyek gyógyítják a bőrproblémákat.

AVON ANEW NUTRA EFFECTS MATTE TISZTÍTÓ HAB

Mi nagyon szeretjük a gélből habbá alakuló arclemosókat, mert nagyon lágyan, de hatékonyan tüntetik el a szennyeződéseket és azonal mattá, de puhává varázsolják az arcunkat.

REFANTÁZIA SNAIL&ROSE PERFECTION ARCTISZTÍTÓ GÉL CSIGAKIVONATTAL ÉS ORGANIKUS RÓZSAVÍZZEL

A csiganyál elsőre talán bizarul hangzik, de kipróbálás után függőséget okoz, ugyanis elképesztően látványos hatása van, szinte kivasalja a bőrt, legyen szó ráncokról, vagy esetünkben búbokról, nagyon szépen eltünteti őket. Ne féljetek tőle, adjatok neki egy esélyt!

LUSH IMPERIALIS ARCKRÉM

A legjobb választás, ha nem tudod biztosan, mit is szeretne a bőröd: gyulladáscsökkentést, vízpótlást, netán nyugtatást? Használd ezt a bőrkiegyensúlyozó krémet akár reggel, akár este és hagyd, hadd állítsa vissza bőröd normál állapotát.

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *