LOADING

Type to search

Ajánlom Élem Ez+az Karácsony

10+1 dolog, amit nézhetsz a tévében, ha elhatalmasodik rajtad a szorongás

Share

Nem ajánlom a horrort, viszont saját tapasztalatból mondom neked, mint tünetmentes pánikbeteg, hogy néha nem árt egy kis nyugi és jó érzés. Mondom az én kedvenceimet:

Sütimester (The Great British Bake Off)

Évek óta hatalmas rajongója vagyok az eredeti angol reality-nek. Tele van csodálatos süteményekkel, és őszintén tudok szurkolni minden évben a kedvencemnek. Majdnem az összes főzős csatornán elcsíphető!

Szívek szállodája

Starw Hollow-ba akkor is szívesen megyek, ha már ezerszer jártam ott. Ha Lorelei Gilmore életét nézem megnyugszom, hogy más is csinál hülyeségeket. A látvány, a hangulat pedig tényleg olyan mint egy édes, forró, habos kakaó. Megnyugtat.

Wine Show

Végre nálunk is látható a két színész (Matthew Goode és Matthew Rhys, amint bejárják Olaszországot, bort isznak, jókat esznek, remekül mulatnak és teszik mindezt fantasztikus mediterrán környezetben. Aki pedig még nem tudja, hogy Matthew Goode miatt is megéri nézni, annak íme egy vizuális bizonyíték:

Ozone utazás

Viszonylag sok utazós műsort nézünk családilag, de évek óta Bárány Robi műsora a kedvenc. Mindig új infókkal teli, szórakoztató utazás, ami az országok olyan oldalát mutatja be, ami TÉNYLEG érdekes, és nem tucat tévé, olyan televíziózás, ami kezd kihalni: érződik a csapatmunka.

Az elnök emberei

Ha Bartlet elnök Amerikáját nézem a tévében, mindig úgy érzem, hogy a világban rend van…

El a ködös Albionból

Hogy miért találjuk nagyon szórakoztatónak brit nyugdíjasok házkeresését mediterrán vidékeken? Ki tudja… Talán a hangulat, talán annak a romantikus gondolata, hogy milyen lenne összepakolni és elmenni Portugáliába? Minden esetre igazi felüdülés egy stresszes nap végén.

Így jártam anyátokkal

A gondolat, hogy vannak barátságok, amelyek ennyire kiállnak minden próbát nagyon szívmelengető. Nem minden rész remekmű, de az első három évad sziporkázóan vicces.

Odaát

Tizenötödik (és sajnos) utolsó évét zárja a sorozat idén, és sokan pityergünk is emiatt. Misztikus lények, két jóképű hapsi és varázslat… Szeretjük a jó és rossz harcát, amiben mindig a jó győz.

Sherlock

A klasszikus történet sokadik feldolgozása, amely meghozta a világhírt Benedict Cumberbatch-nek, szerencsére. Minden rész egy-egy mini-film, a két főszereplő között pedig fantasztikus az összhang.

Jóbarátok

Tudjuk, hogy már szinte minden poént ismersz fejből, de pont amiatt jó elcsípni egy-egy részt, mert tényleg olyan, mintha régi barátokkal találkoznánk újra.

Dr. Pol állatklinikája (vagy bármilyen állatorvosos reality a NatGeo-n, vagy Spektrumon)

Nem gondoltam, hogy ennyire rá lehet csúszni az állatdokis reality műsorokra, de nagyon. Dr. Pol a kedvencem, mert mindig mindent megold. Hatalmas megkönnyebbülés, hogy ezek a picik és nagyon meggyógyulnak!

Neked mi a titkos lélekvidító műsorod?

Ez is érdekelhet:

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *