LOADING

Type to search

Ajánlom Családozom Élem Eszem-iszom Ez+az Főoldal Inspiráció Karácsony Kipróbáltuk

Kis hétvégi hygge-lista csak neked, hogy rákészülhess a pihenésre!

Share

Az elmúlt néhány napban úgy döntöttünk, hogy elindulunk egy különleges úton. Ezzel semmi más célunk nincs, mint az, hogy minden napra találjunk magunknak valami jót és üditőt, amely ebben a bizonytalan és már-már depressziós időszakban bearanyozza majd a napjainkat. Gyertek velünk, érezzük jól magunkat együtt!

Ősszel, amikor a sötétség egyre korábban kúszik be a sokszor amúgy is borongós napokba muszáj minden napra találni valami jót, amit már előző nap izgatottan várhatunk. A mostanában feje tetejére állt és általában is zsúfolt mindennapokba kell valami olyasmit tölteni, amitől jobban érezzük magunkat estére, még akkor is, ha az egész napot inkább lehúznánk a vécén. Ezért találtuk ki, hogy ha minden napotokat nem is tudjuk megédesíteni, legalább hétvégére megpróbálunk olyan ötleteket adni, amelyek nekünk beváltak és amelyekkel boldog pillanatokat szerezhettek magatoknak. Ezek mind egyszerű dolgok, amelyekkel egy kicsit különlegessé tehetünk minden napot. Ajándék magunknak…

Szombat:

Keress egy klassz helyet a lakásban, ahová felrakhatsz egy fényfüzért. Ha felraktad, gyújts még néhány gyertyát, kapcsold le az összes lámpát, és csak ülj a a lágyan mosolygó fényekben (vagy kucorogj be egy puha takaró alá és olvass egy jó könyvet) és légy boldog…

pexels,com

Készítsd el a világ legfinomabb forrócsokiját, amihez nem kell más, mint tej, egy kis tejszín, étcsoki és pillecukor. Aztán csak élvezkedj…

pexels.com

Vasárnap:

Az egyik leglustább napot indítsd egy otthoni piknikkel. Előző nap szerezd be (vagy szerezd be az alapanyagokat és készítsd el) a szükséges hozzávalókat, hogy reggel már csak egy puha pokrócra leheveredve élvezhesd a napfelkeltét.

unsplash.com

Menj ki a természetbe, vagy csak sétálj egy jó nagyot az őszi utcákon. Csodáld meg a színes fákat és a földön heverő faleveleket. Ha egy erdőbe vezet az utad, gyűjts terméseket, bogyókat, leveleket, faágakat és otthon készíts belőlük őszi dekorációt.

unsplash.com

Gyújts gyertyát a kuckódban!

Az aromák, az illatok befolyásolhatják a hangulatodat, mi most egy magyar, kézműves manufaktúra termékeit ajánljuk neked. A Sweater Weather gyertya sült almás illatú, igazi kényeztetés! Próbáld ki!

(Itt találod!)

Lazíts és élvezd az őszt!

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *